Τζεφ Μπρίτζες: Βρέθηκα πολύ κοντά στο θάνατο-Ο κορωνοϊός έκανε τον καρκίνο μου να μοιάζει με ένα τίποτα

Συγκλόνισε μιλώντας για την τρομακτική μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό ενώ λάμβανε χημειοθεραπεία για τον καρκίνο, ο διάσημος ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες.

Ο πρωταγωνιστής του «The Big Lewbowski» είναι πλέον υγιής, όμως σε συνέντευξη του στο People είπε ότι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αισθάνεται σαν να ζει «ένα παράξενο όνειρο» που δεν είναι σίγουρος ότι θα ξεπεράσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Bridges έκανε μια προπόνηση στο σπίτι και ένιωσε κάτι ασυνήθιστο στο στομάχι του. Διαγνώστηκε με λέμφωμα non-Hodgkin.

«Είχα ένα μεγάλο όγκο στο σώμα μου. Σαν παιδί να ήταν ένα παιδί. Δεν πονούσε καθόλου», είπε σοκαρισμένος από την ανακάλυψη του γιατρού.

Ξεκίνησε τη χημειοθεραπεία με τα θετικά αποτελέσματα να έρχονται γρήγορα.

Ωστόσο τον Ιανουάριο του 2021 κι ενώ η χημειοθεραπεία είχε αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό του σύστημα, προσβλήθηκε από τον κορωνοϊούσε μια περίοδο που το εμβόλιο δεν ήταν ακόμη διαθέσιμο.

«Δεν είχα άμυνες. Αυτό κάνει η χημειοθεραπεία - σου αφαιρεί όλο το ανοσοποιητικό σύστημα. Δεν είχα τίποτα να το παλέψω», είπε. «Ο COVID έκανε τον καρκίνο μου να μοιάζει με τίποτα».

Πέρασε τους επόμενους πέντε μήνες με έντονους πόνους στο νοσοκομείο, φώναζε τις νοσοκόμες να τον βοηθήσουν με το οξυγόνο κάθε φορά που κυλούσε.

«Ήμουν πολύ κοντά στον θάνατο. Οι γιατροί μου έλεγαν συνέχεια, «Τζεφ, πρέπει να παλέψεις. Δεν παλεύεις.» Ήμουν έτοιμος να παραδοθώ. Χόρευα με τη θνητότητά μου», είπε.

Ύστερα άρχισε να λαμβάνει μια ειδική θεραπεία και άρχισε να αναρρώνει.

Πηγή: NYPOST