Κλείσιμο

Top Gun Maverick: Μετά την επιτυχία του sequel, η Paramount δημιουργεί και τηλεοπτική σειρά

Δεδομένου ότι το sequel Top Gun: Maverick καθυστέρησε επί δεκαετίες, η δημιουργία μιας σειράς Top Gun για το Paramount+ θα μπορούσε να δώσει ώθηση ισχύος... μετακαυστήρα στην πλατφόρμα. 

«Πτήσεις διαρκείας» στην ονομαστή σχολή του Top Gun ετοιμάζει η Paramount, σύμφωνα με το σάιτ giantfreakinrobot, μετά τις εισπράξεις του Top Gun Maverick που έφθασαν στα… ύψη στο box office.  Δεδομένου ότι το sequel Top Gun: Maverick καθυστέρησε επί δεκαετίες, η δημιουργία μιας τηλεοπτικής σειράς Top Gun για το Paramount+ θα μπορούσε να δώσει ώθηση ισχύος... μετακαυστήρα στην πλατφόρμα. 

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται ο ιστότοπος, η σειρά Top Gun βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ανάπτυξη προκειμένου να κάνει πρεμιέρα στην streaming πλατφόρμα.

Eξάλλου, η λογική της ταινίας Maverick ήταν ότι ο πιλότος που υποδύεται ο Τομ Κρουζ παρέδιδε το χειριστήριο του franchise σε μια νέα γενιά πιλότων που τους αρέσει να παίζουν στον ήλιο βόλεϊ και αμερικανικό ποδόσφαιρο. Μια σειρά Top Gun είναι ένας ιδανικός τρόπος για να συνεχιστούν οι ιστορίες των αεροπόρων του αμερικανικού Ναυτικού που πιθανότατα έχουν πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά και θέματα να αντιμετωπίσουν με τον ήρωα που υποδύθηκε ο Κρουζ. Εάν ο Τομ Κρουζ πειστεί να εμφανίζεται περιστασιακά στη σειρά, τόσο το καλύτερο.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλά προηγούμενα που δεν είναι ακριβώς υπέρ της επιτυχίας της σειράς Top Gun. Ενώ υπήρξαν μερικές τηλεοπτικές σειρές τα τελευταία χρόνια που είχαν επιτυχές πέρασμα από τον κινηματογράφο στην τηλεόραση, υπάρχουν πολύ περισσότερα παραδείγματα που οι σειρές που δεν βλεπόντουσαν συγκρινόμενες με τις ταινίες. 

Σημειώνεται ότι η Paramount προσπαθεί να ενισχύσει την πλατφόρμα Paramount+ για να τα ανταγωνιστεί με τα «βαριά ονόματα», όπως Netflix, HBO Max και Disney+. Δεδομένου ότι η Paramount έχει στη διάθεσή της το franchise των σειρών Star Treks, καθώς και σειρές που βασίζονται στην ταινία Yellowstone, μια σειρά Top Gun θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο βήμα για το στούντιο. 

Πηγή: skai.gr