Survivor: Αφιέρωση Στάθη σε Παναγιώταρου στο «παιχνίδι των ερωτήσεων»

Στο "Παιχνίδι των ερωτήσεων" της Κυριακής, πολλές ήταν οι στιγμές και οι ατάκες που ξεχώρισαν. Αρχικά ο πάντα επίκαιρος παρουσιαστής του παιχνιδιού έκανε μια ακόμη θεαματική είσοδο ως τράπερ.

Γέλιο, πειράγματα και αφιερώσεις σε ακόμα ένα απολαυστικό "Παιχνίδι των ερωτήσεων" του φετινού Survivor. H ένταση, τα νέυρα και η πίεση των παικτών παραμερίζονται για αυτόν τον ιδιαίτερο αγώνα, με ενορχυστρωτή τον Γιώργο Λιανό

Στο "Παιχνίδι των ερωτήσεων"  της Κυριακής, πολλές ήταν οι στιγμές και οι ατάκες που ξεχώρισαν. Αρχικά ο πάντα επίκαιρος παρουσιαστής του παιχνιδιού έκανε μια ακόμη θεαματική είσοδο ως τράπερ. 

Στη συνέχεια μια ερώτηση σχετικά με τον πρώτο έρωτα έφερε σε δύσκολη θέση την Σταυρούλα, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης έσπευσε να προλάβει να μην του γίνει η ερώτηση αυτή για να γλιτώσει την... αμηχανία!

 Τέλος ο Στάθης Σχίζας, που εδώ και λίγο καιρό έχει αποκαλύψη ότι έχει σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αυτή τη φορά της έστειλε το γραπτό μήνυμά του την ώρα που έδινε απάντηση σε μια ιδιαίτερης φύσης ερώτηση. 

Πηγή: skai.gr