Το πρώτο teaser από το prequel του The First Shadow από την ομάδα του Stranger Things - Δείτε βίντεο

Η ομάδα πίσω από το Stranger Things αποκάλυψε το πρώτο teaser για το prequel έργο "The First Shadow", το οποίο ξεκινάει στις 17 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 25 Αυγούστου 2024 στο Phoenix Theatre στο West End του Λονδίνου.

Τέσσερις μήνες αφότου ανακοινώθηκε για πρώτη φορά, η ομάδα πίσω από το Stranger Things αποκάλυψε το πρώτο teaser για το prequel έργο "The First Shadow", το οποίο ξεκινάει στις 17 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 25 Αυγούστου 2024 στο Phoenix Theatre στο West End του Λονδίνου.

Η σκηνή του Phoenix Theatre είναι φωτισμένη με κόκκινο χρώμα ενώ στην οθόνη αναγράφεται: «Η αρχή της ιστορίας του Stranger Things μπορεί να αποτελεί το κλειδί για το τι θα ακολουθήσει».

Ο παραγωγός Stephen Daldry και ο Justin Martin συνσκηνοθετούν το έργο, το οποίο διαδραματίζεται το 1959 - την ίδια χρονιά που ο Henry Creel (Raphael Luce) και η οικογένειά του μετακόμισαν στη φανταστική πόλη Hawkins της Ιντιάνα.

Στην τέταρτη σεζόν, οι θαυμαστές είδαν πώς ο εμμονικός με τις αράχνες Henry χρησιμοποίησε τις ψυχοκινητικές του δυνάμεις για να δολοφονήσει τη μητέρα και την αδερφή του - ένα έγκλημα για το οποίο καταδικάστηκε ο πατέρας του - πριν γίνει ο πρώτος ασθενής του Dr. Martin Brenner (Matthew Modine).

Ο Jamie Campbell Bower - ο ηθοποιός που υποδύεται το ενήλικο πλάσμα Vecna ​- σχολίασε δύο ξεχωριστές αναρτήσεις του Stranger Things στο Instagram με ένα emoji αράχνης, το οποίο αποτελεί ίσως ένα ακόμα στοιχείο για το τι θα δούμε.

Το First Shadow δεν θα περιλαμβάνει μόνο περισσότερα από την ιστορία καταγωγής του νεαρού Henry, αλλά θα αποκαλύψει επίσης τη 17χρονη εκδοχή της μελλοντικής ανύπαντρης μητέρας δύο παιδιών Joyce Maldonado (Winona Ryder), η οποία «απλώς θέλει να αποφοιτήσει και να πάρει την κόλαση» εκτός πόλης.

Τα εισιτήρια κυμαίνονται μεταξύ £45 και £165 για το Stranger Things: The First Shadow, το οποίο γράφτηκε από την υποψήφια για Emmy, Kate Trefry.

Πηγή: skai.gr