And Just Like That: Οι αντιδράσεις των φανς για επιστροφή της Kim Kattrall ανησύχησαν την Cynthia Nixon

Οι συντελεστές της σειράς ήλπιζαν η επιστροφή της Κατράλ να μείνει κρυφή μέχρι την μετάδοση του επεισοδίου αλλά το «μυστικό» αποκαλύφθηκε πολύ καιρό πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου

Η Cynthia Nixon αποκάλυψε τη μοναδική ανησυχία που είχε για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της Kim Kattrall στον δεύτερο κύκλο του «And Just Like That».

Η τηλεοπτική Miranda Hobbes του εμβληματικού «Sex and The City» προβληματίστηκε για τις αντιδράσεις του κόσμου ως προς την εμφάνιση της Samantha Jones στον νέο κύκλο και δήλωσε στους Sunday Times Style: «Ανησυχώ ότι οι άνθρωποι θα αναρωτιούνται για ποιον λόγο έγινε όλη αυτή η φασαρία. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι είναι μια πολύ σύντομη και πολύ μικρή εμφάνιση».

Cynthia Nixon

Αρχικά, η Cattrall, είχε αρνηθεί να πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ του «Sex and The City» λόγω της γνωστής διαμάχης της με την Sarah Jessica Parker

Φέτος όμως φαίνεται να άλλαξε γνώμη για χάρη της σειράς αλλά και του ρόλου της ως Samantha και κάνει ένα πολύ μικρό πέρασμα στην 2η σεζόν του «And Just Like That».

Kim Kattrall

Η πληροφορία αποκαλύφθηκε από το «The Post» και ενθουσίασε τους θαυμαστές, οι οποίοι ήταν απογοητευμένοι από την απουσία της στον πρώτο κύκλο. 

«Ήμασταν πολύ απογοητευμένοι που διέρρευσε το μυστικό της επερχόμενης εμφάνισης της Kim», είπε η Νίξον. 

«Ελπίζαμε ότι ήταν κάτι που οι άνθρωποι δεν θα γνώριζαν μέχρι να δουν το επεισόδιο και ότι θα ήταν μια ξαφνική τέλεια έκπληξη» 

Η ίδια η Κατράλ αποκάλυψε πρόσφατα στο "The View" ότι είχε συγκεκριμένες απαιτήσεις γι’ αυτή της την επιστροφή καθώς όπως δήλωσε: «Είναι πολύ ενδιαφέρον να λαμβάνεις τηλεφώνημα από τον επικεφαλή του HBO και να λέει, ‘τι μπορούμε να κάνουμε για σένα; και σκέφτηκα ‘Χμ. Αφήστε με να γίνω δημιουργική’». 

«Και ένα από αυτά τα πράγματα που ήθελα να κάνω ήταν να συμμετέχει σε αυτόν τον κύκλο η Patricia Field [ενδυματολόγος του Sex and The City], γιατί απλά σκέφτηκα ότι αν πρόκειται να επιστρέψω πρέπει να επιστρέψω με αυτό το στυλ, της Samantha, κι έτσι έπρεπε να το πιέσω. Και το κάναμε.” 

Patricia Field and Kim Katrall

Πηγή: pagesix.com