Κλείσιμο

The Watcher: Η νέα τρομακτική ιστορία του Ryan Murphy βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα - Τρέιλερ

Η νέα μίνι σειρά The Watcher είναι ένα από αυτά που θα κυκλοφορήσει φέτος στην πλατφόρμα του Netflix. Mε πρωταγωνιστές τη Naomi Watts και τον Bobby Cannavale, το The Watcher αναμένεται να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ψυχολογικά θρίλερ της χρονιάς.

Φέτος είναι η χρονιά του Ryan Murphy και ο ίδιος το έχει αποδείξει με όλα τα πρότζεκτ που έχει στα σκαριά. Η νέα μίνι σειρά The Watcher είναι ένα από αυτά που θα κυκλοφορήσει φέτος στην πλατφόρμα του Netflix. Mε πρωταγωνιστές τη Naomi Watts και τον Bobby Cannavale, το The Watcher αναμένεται να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ψυχολογικά θρίλερ της χρονιάς.

Το The Watcher ακολουθεί την οικογένεια του Dean και της Nora

Το ζευγάρι έχει μόλις αποκτήσει το σπίτι των ονείρων του στα προάστια της πόλης. Ετοιμάζονται λοιπόν για την μετακόμιση και για να ξεκινήσουν την καινούρια τους ζωή εκεί. Προς έκπληξή τους όμως διαπιστώνουν πως η γειτονιά που τους περιμένει εκεί δεν είναι τόσο φιλόξενη, παρά τα όσα πίστευαν. Αντιθέτως, οι συγκρούσεις δεν αργούν να εμφανιστούν και οι δυο τους αρχίζουν να υποψιάζονται πως κάθε σπίτι κρύβει τα δικά του μυστικά. Οι υποψίες τους ξεκινούν να επιβεβαιώνονται όταν η Nora και ο Dean λαμβάνουν περίεργα γράμματα από κάποιον που αυτοαποκαλείται ως The Watcher. Προσπαθώντας να βρουν την άκρη του νήματος, ανακαλύπτουν και τα υπόλοιπα μυστικά της περίεργης γειτονιάς τους.

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα

Αυτή είναι μία έκφραση που ακούμε συχνά για τέτοιου είδους ιστορίες. Στην προκειμένη περίπτωση, πράγματι το The Watcher αφορμάται από μία ιστορία που είχε κάνει τον γύρο των εφημερίδων μερικά χρόνια πριν και είχε ταράξει την ζωή της οικογένειας Broaddus. Παρά τις ενέργειες στις οποίες προέβησαν τότε προσπαθώντας να βρουν ποιος στέλνει αυτά τα γράμματα, η αλήθεια δεν αποκαλύφθηκε ποτέ.

Τα στοιχεία του DNA αλλά και οι μαρτυρίες των προηγούμενων ενοικιαστών δυστυχώς δεν βοήθησαν στο να λυθεί το συγκεκριμένο μυστήριο. Η οικογένεια Broaddus, παρ’όλα αυτά, φρόντισε να μετακομίσει άμεσα και να μείνει μακριά από αυτό το σπίτι. Η ιστορία στην πραγματικότητα συγκαταλέγεται πλέον σε όλα τα ανεξήγητα μυστήρια και τις άλυτες υποθέσεις που γνωρίζουμε έως σήμερα.

Τo The Watcher αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 13 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμα

Ψυχική υγεία: 5 εύκολοι τρόποι για να προστατεύσεις τη διάθεσή σου αυτό το φθινόπωρο

Όλα πρέπει να ξέρεις για το ζώδιο του Τοξότη

Πηγή: savoirville.gr