Άγ(ρ)ιος Βασίλης έρχεται: Στη νέα ταινία ο Άγιος του Ντέιβιντ Χάρμπορ είναι άκρως επικίνδυνος - Τρέιλερ

 Ο Άη Βασίλης του Ντέιβιντ Χάρμπορ στη νέα ταινία με τον εύγλωττο τίτλο "Violent Night" είναι μια "διασταύρωση" του... σκέτη λέρα Αγίου του Μπίλι Μπομπ Θόρτον και του Hellboy, δηλαδή άκρως επικίνδυνος, και μπορεί να μη σου αρέσουν τα "δώρα" του αν είσαι άτακτος. 

Άγ(ρ)ιος Βασίλης έρχεται... Ο Άη Βασίλης του Ντέιβιντ Χάρμπορ στη νέα ταινία με τον εύγλωττο τίτλο "Violent Night" (Βίαια Νύχτα) είναι μια "διασταύρωση" του... σκέτη λέρα Αγίου του Μπίλι Μπομπ Θόρτον και του Hellboy, δηλαδή άκρως επικίνδυνος, και μπορεί να μη σου αρέσουν τα "δώρα" του αν είσαι άτακτος. 

Στο Violent Night του Τόμι Γουιρκόλα, ο Άη Βασίλης είναι bad ass: πίνει, βρίζει, και δέρνει αλύπητα, και με κάθε όπλο που θα βρεθεί στα χέρια του, και όσοι είστε στη λίστα με τους άτακτους, την έχετε άσχημα. 

Έτσι, όταν μια ομάδα μισθοφόρων, με επικεφαλής τον Τζον Λεγκουιζάμο εισβάλει σε μια έπαυλη για να αρπάξει… 300 εκατομμύρια δολάρια από το τεράστιο θησαυροφυλάκιο ως «χριστουγεννιάτικο δώρο» ο Άγιος Βασίλης προφανώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να παρέμβει. 

Το Violent Night κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 2 Δεκεμβρίου, και αναμένεται στην Ελλάδα την ίδια περίοδο. 
 


 

Πηγή: skai.gr