The Voice of Greece: Ξεσήκωσε τον κόσμο με τα ποντιακά ο Γιώργος Καλαϊτζίδης - Δείτε βίντεο

«Άναψαν τα αίματα» στο πλατό του «The Voice” - Ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος για να χορέψει και οι κριτές το διασκέδασαν απίστευτα.

Ο Σταύρος Καλαϊτζίδης δήλωσε συμμετοχή στο “The Voice of Greece” έχοντας στο μυαλό του ένα και μόνο πράγμα, να εκπληρώσει το όνειρο του και να γίνει επαγγελματίας τραγουδιστής.

Το πρώτο βήμα έγινε καθώς συνεπήρε τον Πανό Μουζουράκη με την φανταστική του ερμηνεία. Συγκεκριμένα τραγούδησε το «Ζήσε την στιγμή», άκουσε εξαιρετικά λόγια από τους κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Ωστόσο η «παράσταση» για τον Γιώργο Καλαϊτζίδη δεν τελείωσε εκεί. Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου του τραγουδιού, μίλησε για την ποντιακή καταγωγή του και οι coaches του ζήτησαν να πει ένα ποντιακό τραγούδι.

Τότε «άναψαν τα αίματα» στο πλατό του «The Voice”, ο κόσμος σηκώθηκε όρθιος για να χορέψει και οι κριτές το διασκέδασαν απίστευτα.

Ο Σταύρος πλέον θα δουλέψει σκληρά με τον Πανό Μουζουράκη για να εμφανιστεί καλύτερος από ποτέ στα “ battles”, όπου θα τον απολαύσουμε και πάλι.
 

Πηγή: skai.gr