The Voice: Δύσκολες αποφάσεις και ανεβασμένα ντεσιμπέλ!

Τα knockouts πλησιάζουν σιγά-σιγά προς το τέλος τους και οι τελικές συνθέσεις των ομάδων των coaches διαμορφώνονται ενόψει των battles που ακολουθούν.

Συνεχίζεται για άλλη μια εβδομάδα η προσπάθεια των τεσσάρων κριτών του The Voice, στον ΣΚΑΪ για την ανάδειξη της καλύτερης φωνής της Ελλάδας.

Τα knockouts πλησιάζουν σιγά-σιγά προς το τέλος τους και οι τελικές συνθέσεις των ομάδων των coaches διαμορφώνονται ενόψει των battles που ακολουθούν.

Από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, το ξεκίνημα του Στάθη Μπαλάφα ήταν ανάλογο της συνέχειας.

Το κοινό άρχισε να χειροκροτά ήδη από τις πρώτες νότες του «Απόψε θα 'θελα» και δεν προκάλεσε απορία σε κανέναν όταν ο Στάθης εξασφάλισε την παραμονή του στον διαγωνισμό. Δύσκολες αποφάσεις κλήθηκε να πάρει ο Σάκης Ρουβάς.

Οι παίκτες του ανέβασαν υψηλά τον πήχυ με τις συγκλονιστικές εμφανίσεις τους προκαλώντας του πονοκεφάλους. Σε κάθε περίπτωση, η ξεσηκωτική ερμηνεία του «Tush» από τον Wolfgang Schorer ήταν αρκετή για να του δώσει το εισιτήριο για τα επικείμενα battles. Εξίσου δύσκολα τα πράγματα και για τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Το σίγουρο είναι ότι στην ομάδα του θα συνεχίσει να βρίσκεται η Εβίτα Χαριλάου, η οποία κέρδισε τον coach της τραγουδώντας το «Έρημα κορμιά». Η τακτική έκανε ξανά την εμφάνισή της με τα γνωστά 'steals' των κριτών.

Αυτή τη φορά, ήταν σειρά της Έλενας Παπαρίζου να «κλέψει» διαγωνιζόμενο από άλλη ομάδα και συγκεκριμένα, εκείνη του Πάζου Μουζουράκη. Μάλιστα, το steal ήρθε την τελευταία στιγμή και έστω και αγχωτικά, η Άννα Σμυρλόγλου παραμένει στον διαγωνισμό.

Ωστόσο, αποκορύφωμα ήταν ο τρομερό ντουέτο του Πάνου Μουζουράκη με τον Γιάννη Γιοκαρίνη on stage. Οι δύο καλλιτέχνες πρόσφεραν με υπέροχη αναδρομή στην ιστορία του ελληνικού ροκ τραγουδώντας κομμάτια που έχουν γράψει ιστορία. Τα ντεσιμπέλ ανέβηκαν, το κέφι απογειώθηκε και οι δύο τους έδωσαν ένα καταπληκτικό σόου.

Πηγή: skai.gr