Η Madonna για πρώτη φορά χωρίς μακιγιάζ – Απλά δεν είναι η Madonna (βίντεο)

Η Madonna ανέβασε στο Tik Tok ένα βίντεο χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς φίλτρα και αποφάσισε να μας τρολάρει.

Μετά τις διάφορες θλιβερές εμφανίσεις της, τόπλες, με κολάν, με όλα τα φίλτρα του Instagram που την έκαναν να μοιάζει με καρικατούρα 20χρονης, η Madonna αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή και να σοκάρει τον κόσμο ίσως περισσότερο από κάθε άλλη φορά. 

Για πρώτη φορά, η «βασίλισσα της ποπ» αποκάλυψε στους θαυμαστές της το πραγματικό της πρόσωπο, πώς μοιάζει δηλαδή χωρίς ίχνος μακιγιάζ. 

Η Madonna ανέβασε στο Tik Tok ένα βίντεο χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς φίλτρα και αποφάσισε να μας τρολάρει, δίνοντας την δική της απάντηση σε όλους όσους την κατηγορούν για παραμόρφωση λόγω φίλτρων και πλαστικών επεμβάσεων.

 «Ω Θεέ μου, γιατί το έκανες αυτό;» ακούγεται να λέει κάνοντας lip sync άβαφη ενώ στη συνέχεια - μεταμορφωμένη στην... κανονική Madonna - μας ψυθιρίζει: «Τώρα ξέρεις!».

@madonna ♬ original sound - Christinamarie James

Πλαστικοί χειρουργοί εξήγησαν στην Page Six ότι η σούπερ σταρ – βάση της εικόνας της – έχει κάνει τουλάχιστον 6 αισθητικές επεμβάσεις και παααάρα πολύ μπότοξ.

Σύμφωνα με τον Δρ. Ehsan Ali, «σίγουρα έκανε λίφτινγκ, καθώς το δέρμα της είναι τραβηγμένο και σφιχτό... Επίσης, σίγουρα έχει κάνει ρινοπλαστική ενώ έχει πειράξει και τα ζυγωματικά της».

Δείτε ακόμα: Νέες θλιβερές εικόνες από τη Madonna στο καινούριο της βιντεοκλίπ

Πηγή: skai.gr
TAGS: Madonna