Γηροκομείο στην Ταϊβάν προσέλαβε... στρίπερ για να χορέψει σε ηλικιωμένους - «Ήταν υπερβολικό, ζητάμε συγγνώμη» - Δείτε βίντεο

Από το γηροκομείο παραδέχθηκαν ότι οι ενέργειες της χορεύτριας ήταν «υπερβολικά ενθουσιώδεις» και ότι θα είναι «πιο προσεκτικοί» όταν σχεδιάζουν τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον

Η πρωτότυπη ιδέα που είχε ένα γηροκομείο στην Ταϊβάν για να ψυχαγωγήσει τους τρόφιμους του δεν... πήγε και πολύ καλά.

Τo συγκεκριμένο γηροκομείο αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη αφού έβαλε μια... νεαρή στρίπερ να χορέψει για ηλικιωμένους σε αναπηρικά αμαξίδια.

Το Taoyuan Veterans Home μια κρατική εγκατάσταση για συνταξιούχους στρατιώτες στο Tawain πλήρωσε την κοπέλα για να χορέψει για τον εορτασμό του Mid-Autumn Festival - μια σημαντική γιορτή στην κινεζική κουλτούρα.

Το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το σόου, δεν άργησε να γίνει viral. Η χορεύτρια φορώντας δαντελωτά εσώρουχα φαίνεται να χορεύει σε έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος της έπιανε το στήθος.

Μπορεί οι παρευρισκόμενοι ηλικιωμένοι να απολάμβαναν όπως φαίνεται την παράσταση, αλλά προφανώς υπήρξαν αντιδράσεις για αυτές τις εικόνες.

Όπως ήταν λογικό ακολούθησε και η απολογία από το γηροκομείο: «Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να τους διασκεδάσει και να τους κάνει χαρούμενους. Λυπούμαστε πολύ για την προσβολή που προκλήθηκε».

Ένας εκπρόσωπος του γηροκομείου πρόσθεσε ότι τα πάρτι του Mid-Autumn Festival είχαν ακυρωθεί στο γηροκομείο τα προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας του COVID. Για να φτιάξουν τη διάθεση όσων μένουν σε αυτό, κανόνισαν να κάνει μια παράσταση η στρίπερ.

Ωστόσο, παραδέχθηκαν ότι οι ενέργειες της χορεύτριας ήταν «υπερβολικά ενθουσιώδεις » και ότι θα είναι «πιο προσεκτικοί» όταν σχεδιάζουν τέτοιες εκδηλώσεις στο μέλλον.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Ταϊβάν