Survivor: Τέλος και η Ναυσικά- «Ξεκληρίστηκε» το παρεάκι Σοϊλέδη - Όλες οι αποχωρήσεις

Όπως έγινε γνωστό στο έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού που συγκάλεσε ο Γιώργος Λιανός, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς αντιμετώπιζε εδώ και καιρό πρόβλημα υγείας. 

Η αποχώρηση του μοντέλου των Κόκκινων, αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα της κατάρρευσης της παρέας που είχε σχηματιστεί γύρω από τον Άρη Σοϊλέδη. Οι τελευταίες τέσσερις αποχωρήσεις ήταν άτομα που ανήκαν στον κύκλο παρέας, ή έστω επιρροής, του ποδοσφαιριστή των Μπλε.

Πρώτο "θύμα" ήταν η Σοφιάννα Αβραμάκη. Η παίκτρια των Μπλε, που βρίσκονταν πολύ κοντά στον Άρη, τέθηκε υποψήφια όταν η Στέλλα αντιλαμβανόμενη την σκευωρία πίσω από την υποψηφιότητα της Βρισηίδας, την υπέδειξε με την ατομική της ασυλία. Το κοινό δεν τη στήριξε αρκετά για να παραμείνει, και πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και χορεύει «δυνατά- τα- τα- τα».

Δεύτερος, αν και όχι τόσο φίλος του Άρη, αλλά στην ευρύτερη παρέα εκπλήρωσης στόχων, που αποχώρησε, ο Γιώργος Κατσαούνης. Ο παίκτης από τα Φάρσαλα αποβλήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες μετά από βίαιο ξέσπασμα που είχε σε βάρος του Τάκη Καραγκούνια. Ο Κατσαούνης επέστρεψε στην πόλη του, όπου του επεφύλασσαν υποδοχή με τιμές αρχηγού κράτους.

Την περασμένη Τετάρτη ήταν σειρά του έτερου κουμπάρου να αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο. Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν μάλιστα συνυποψήφιος με τον Άρης Σοϊλέδη, ο οποίος αποδείχθηκε δημοφιλέστερος και παρέμεινε στο παιχνίδι. 

Πηγή: skai.gr