Survivor: Τάκης vs Κωνσταντίνου- Το νέο «εκρηκτικό» ζευγάρι του Άγιου Δομινίκου

Τακής και Κωνσταντίνος. Κωνσταντίνος και Τάκης. Ο ένας σκληροτράχηλος μισθοφόρος, ο άλλος διακεκριμένος make up artist. Οι δύο παίκτες για πολλούς και διάφορους λόγους φαίνεται σαν να προέρχονται από διαφορετικούς πλανήτες. Ωστόσο αυτοί οι δύο τόσο διαφορετικοί άνθρωποι εδώ και λίγες μέρες καλούνται να συνυπάρξουν σε έναν πολύ περιορισμένο χώρο, την μπλε καλύβα. Και τι πιο σύνηθες, όταν μιλάμε για τον εύφλεκτο Τάκη Καραγκούνια, ακόμα και η πιο ασήμαντη αφορμή να είναι ικανή να πυροδοτήσει την κατάσταση.

Ο ενθουσιασμός του Κ. Εμμανουήλ για το περιβάλλον και τους νέους του συμπαίκτες εκνευρίζει τον καταπονημένο Τάκη και συχνά του απευθύνεται απότομα και χωρίς την τυπική ευγένεια. Ο νέος παίκτης ωστόσο δεν φαίνεται να έχει τη διάθεση να ακούει τα σχόλια του μισθοφόρου και γι’ αυτό του ζήτησε τα ρέστα για τον άσχημο τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρεται.

Η ομηρική αυτή διαμάχη έφτασε και στο Συμβούλιο του Νησιού, όταν ο Λιανός ρώτησε τον Κ. Εμμανουήλ τι θα άλλαζε στον συμπαίκτη του Τάκη, και εκείνος απάντησε «την θέση του εδώ», εννοώντας ότι αν ήταν στο χέρι του θα τον έδιωχνε από το παιχνίδι. Ο Τάκης δεν το άφησε να πέσει κάτω και ακολούθησε ακόμα ένας καυγάς ανάμεσά τους.

Πηγή: skai.gr