Survivor: Στους Μπλε και η δεύτερη ασυλία- Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά από μία ακόμα εξαιρετική αναμέτρηση για την τελική έκβαση της οποίας χρειάστηκε αγώνας μπαράζ και flag race, οι Μπλε ευτύχησαν να είναι οι νικητές. Έκαναν το δύο στα δύο γι’ αυτή την εβδομάδα, εξασφαλίζοντας την παραμονή των μελών τους στο παιχνίδι για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμη. Στην τελική αναμέτρηση που έκρινε όλο τον αγώνα, ο Άρης Σοϊλέδης βρέθηκε απέναντι στην πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήδη από το βράδυ της Κυριακής, Μυριέλλα, και την κέρδισε.

Στο Συμβούλιο που ακολούθησε οι Διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Εκεί η ομάδα εμφανίστηκε βαθιά διχασμένη. Τα τρία άτομα που ψηφίστηκαν ήταν ο Απόστολος, η Τζο και ο Γιώργος Κατσαούνης, με τον σεφ των Κόκκινων να παίρνει 5 ψήφους έναντι 4 και 1 αντίστοιχα και να γίνεται ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η Ναυσικά έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία από την Κυριακή έπρεπε να δείξει ακόμη έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Η επιλογή της ήταν η Τζο.

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε δεν φάνηκε να πείθει με τα επιχειρήματά της ότι η Τζο ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για τους Κόκκινους.

Πηγή: skai.gr