Survivor: Στροφή 180 μοιρών για τη Βρισηίδα - Από τον Σπύρο στον Άρη! - Δείτε βίντεο

Δεν είναι η πρώτη φορά στο Survivor που δύο παίκτες από αγαπημένοι γίνονται εχθροί, ή από εχθροί να γίνονται αγαπημένοι. Ωστόσο αυτό που συνέβη στην περίπτωση της Βρισηίδας, πρέπει να αποτελεί πρωτοτυπία καθώς συνέβησαν και τα δύο γεγονότα ταυτόχρονα. 

Η 25χρονη παίκτρια των Μπλε τον τελευταίο καιρό μονοπωλούσε το ενδιαφέρον στα εξωαγωνιστικά του Survivor, για την συνεχώς και με μεγάλη ταχήτητα εξελισσόμενη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα. Μετά όμως από όσα συνέβησαν μεταξύ τους, η ίδια αποφάσισε σε ένα βράδυ πως ο Σπύρος δεν την αγαπά και την εκμεταλλεύτηκε για στρατηγικούς ρόλους.

Από την άλλη, αν ένας παίκτης μισούσε τον Άρη Σοϊλέδη, από τις πρώτες μέρες του ερχομού του ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι, αυτή ήταν η Βρισηίδα. Η παίκτρια των Μπλε έχει υπάρξει συμπαίκτρια με τον Άρη για πολύ καιρό, και πάντα παρονομαστής στη μεταξύ τους σχέση, ήταν η έντονη αντιπαλότητα εξαιτίας των ηγετικών του τάσεων. Όμως η απουσία του προστάτη Μαρτίκα φαίνεται πως δημιούργησε ένα κενό, το οποίο βρέθηκε να καλύψει ο Άρης. 

Παρόλα αυτά θα πρέπει να κρατά κανείς μικρό καλάθι για την συνέχεια του Survivor. Δεν θα ήταν καθόλου παράξενο με βάσει όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, αν αυτή η στροφή 180 μοιρών συνεχιστεί έως ότου η Βρισηίδα βρεθεί ξανά στην αρχική της θέση...

Πηγή: skai.gr