Κλείσιμο

Κάτι Ξαναψήνεται: Γνωρίστε τους παίκτες για αυτήν την εβδομάδα-Δείτε το τρέιλερ

Γέλια, εκπλήξεις και απρόβλεπτες καταστάσεις πρωταγωνιστούν αυτή την εβδομάδα στο Κάτι Ξαναψήνεται με 5 νέους παίκτες που επικεντρώνονται ξεκάθαρα στον στόχο τους. Η Άσπα, ο Αλέξανδρος, η Γαλήνη, ο Ιωάννης και ο Βασιλάκης είναι μια όμορφη παρέα που έχει σκοπό να δημιουργήσει…όμορφα πιάτα διεκδικώντας 2.500 ευρώ. 
 
Η Άσπα μπαίνει δυναμικά σήμερα στην κουζίνα της και σίγουρα έχει ένα προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. Ο σύζυγός της ο Γιάννης, ήταν νικητής πριν λίγες εβδομάδες στο διαγωνισμό, συνεπώς την έχει συμβουλεύσει για το μενού που θα σερβίρει στους καλεσμένους της. Η παρέα φαίνεται να δένει αρκετά από την πρώτη κιόλας μέρα, αλλά και να απολαμβάνει τα πιάτα της οικοδέσποινας. Το ιδιαίτερο στιλ του Βασιλάκη τραβάει την προσοχή των καλεσμένων.

Δείτε το trailer της Δευτέρας:

Την Τρίτη 29/3, τη θέση του οικοδεσπότη παίρνει ο Αλέξανδρος που επισημαίνει το νεαρό της ηλικίας του για να μην έχουν οι συμπαίκτες του πολλές προσδοκίες. Εύκολο το μενού που επιλέγει, διαιτητικό και θρεπτικό. Το παν όμως για τον Αλέξανδρο είναι…να “γράφει ωραία στο γυαλί”. Η Άσπα βρίσκει την τυρόπιτα καμένη και το ρυζόγαλο δημιουργεί αντιδράσεις. 

Την Τετάρτη 30/3 σειρά έχει η Γαλήνη. Υποδέχεται την Κωνσταντίνα στην εντυπωσιακή της κουζίνα. Είναι τακτική, οργανωμένη και το μενού της είναι αρκετά προσεγμένο. Δείχνει να γνωρίζει πως θα φτάσει στο έπαθλο γι’ αυτό είναι και απαιτητική από τους συμπαίκτες της. Ο Αλέξανδρος αρχίζει να ανησυχεί γιατί θεωρεί τη Γαλήνη, φαβορί.

Τη σκυτάλη παραλαμβάνει ο Ιωάννης την Πέμπτη 31/3. Πιστεύει στα αντικείμενα που φέρνουν καλή τύχη και γι’ αυτό δεν τα αποχωρίζεται ούτε στην κουζίνα του. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε και οι αστοχίες στα πιάτα του δεν θα περάσουν απαρατήρητες. Οι μαγειρικές  γνώσεις του φαίνονται πως βρίσκονται σε σύγχυση. 

Η πρώτη μέρα του Απρίλη για κάποιους θα μοιάζει σαν ψέμα... Ο ροκάς της παρέας, ο Βασιλάκης, παίζει ντραμς με τα… τηγάνια του. Προσπαθεί να δημιουργήσει ένα μενού διαφορετικό, περίεργο και με επιρροές από τα ταξίδια του. Η παρέα δεν είναι πολύ κεφάτη στην αρχή. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς όμως ο πάγος σπάει και επικρατούν στιγμές γέλιου.

Άραγε θα συνεχίσουν τα γέλια και μετά την ανακοίνωση της Κωνσταντίνας; Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;


«ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ» Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17.05, στον ΣΚΑΪ

Βρείτε το «ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ» στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter

Πηγή: skai.gr