Survivor: Σοβαρός τραυματισμός για τον Άρη - Στο νοσοκομείο και η Ασημίνα 

Ανησυχία στους πάγκους των Κόκκινων και των Μπλε στο Survivor προκάλεσε ο σοκαριστικός τραυματισμός του Άρη Σοϊλέδη

Ο ποδοσφαιριστής στο αγώνισμα της Τετάρτης κλήθηκε να παίζει ενάντια στον Νίκο Αντωνόπουλο σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης. Ο ποδοσφαιριστής κατέβηκε με φόρα την κατασκευή κι έπεσε με το κεφάλι. Οι συμπαίκτες του “πάγωσαν” κι έτρεξαν να αμέσως να δουν ποια είναι η κατάστασή του. Οι γιατροί έσπευσαν στο σημείο και του έδεσαν το χέρι από φόβο να μην έχει σπάσει κάτι. 

Ο Γιώργος Λιανός στη συνέχεια του αγώνα ενημέρωσε πως ο Άρης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάστασή του κι ότι ελπίζουν να είναι καλά.

Μόλις έληξε το αγώνισμα κατέρρευσε και η Ασημίνα μετά από μία αδιαθεσία που είχε. Ο παρουσιαστής ανέφερε στο τέλος του αγώνα ότι οι δύο παίκτες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να τις απαραίτητες εξετάσεις. 

Μόλις επέστρεψε στην παραλία ο Άρης ανέφερε πως δεν έχει σπάσει κάτι αλλά ότι ήταν σαν να βγήκε ο ώμος του από τη θέση του και να ξαναμπήκε, καθησυχάζοντας τους συμπαίκτες του που είχαν σοκαριστεί.

Στην παραλία της επέστρεψε και η Ασημίνα και αποκάλυψε στους συμπαίκτες της ότι έχει μία μικρή διάσειση αλλά είναι καλά στην υγεία της. 

Πηγή: skai.gr