Κλείσιμο

Survivor: Μαλλιά κουβάρια Μπλε και Κόκκινοι στο Συμβούλιο - Αποχώρηση «βόμβα»

Το Συμβούλιο του Νησιού της Τετάρτης τα είχε όλα! Αποκαλύψεις, κλάματα, εντάσεις και μία αποχώρηση “βόμβα” από το Survivor

Ο Σπύρος Μαρτίκας προσέβαλε τη Ναυσικά με σεξιστικά σχόλια για την ηλικία της κι εκείνη “απασφάλισε” δέχοντας χειροκροτήματα στο τέλος του λόγου της. 

«Με έκανε να νιώσω άβολα ότι στα 28 μου δε δίνω ευκαιρία στα νέα παιδιά. Δεν δέχομαι σεξιστικά σχόλια από κανένα και να μη δέχεται καμία γυναίκα είτε είναι 38, 48 ή 58.

Τα όνειρα που έχει κάθε άνθρωπος είναι πηγή ζωής κι ενέργεια. Τα όνειρα δεν έχουν ηλικία. Δεν καταλαβαίνω γιατί καταδικάζεις τους ανθρώπους; Τότε γιατί βρίσκεσαι εδώ και στερείς τη θέση σου από ένα νέο άνθρωπο; Ποιος σε έχρισε μαέστρο του Survivor για να πεις ποιος θα αποχωρήσει;» ανέφερε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν με τη Μυριέλλα και τον Άρη Σοϊλέδη. Ο ποδοσφαιριστής κατηγόρησε την ηθοποιό ότι υποκίνησε την ψηφοφορία ώστε να βγει ο Σάκης Ρουβάς και όχι ο Γιώργος Κατσαούνης για να μην αποχωρήσει εκείνη. Η ίδια ξέσπασε άνευ προηγουμένου εναντίον του τονίζοντάς του ότι τίποτα απ’ αυτά δεν αληθεύει. 

Στη συνέχεια κι ενώ τοποθετήθηκε σε περίπτωση αποχώρησης της ξέσπασε σε κλάματα και έφυγε από το Συμβούλιο σε κακή ψυχολογική κατάσταση. 

Όταν επέστρεψε η ηθοποιός, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor είναι η Μυριέλλα “παγώνοντας” την ομάδα της αλλά και την ίδια καθώς όλοι θεωρούσα πως θα αποχωρούσε η Τζο. 

Πηγή: skai.gr