Survivor: Παράβαση κανονισμού από Άρη και Τάλα – Σοβαρή αποκάλυψη Τάκη

Το δεύτερο Συμβούλιο υποψηφιοτήτων της εβδομάδας μάς επιφύλασσε μεγάλες ανατροπές και αποκαλύψεις.

Αρχικά ο Γιώργος Λιανός με το που υποδέχθηκε τις δύο ομάδες ανακοίνωσε ότι Τάλα και Άρης προέβησαν σε ανεπίτρεπτη παράβαση των κανονισμό και επικοινώνησαν με δικούς τους ανθρώπους.

Για την πράξη τους αυτή όπως ανακοίνωσε τιμωρήθηκαν αμφότεροι με αποκλεισμό από τα επόμενα 3 έπαθλα που θα πάρει η ομάδα τους.

Αμέσως μετά οι Μπλε προχώρησαν στην δεύτερη ψηφοφορία τους για την τρέχουσα εβδομάδα. Εκεί η κάλπη επιφύλασσε μια μεγάλη ανατροπή καθώς έβγαλε υποψήφια τη Βρισηίδα αντί του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Στη συνέχεια η Στέλλα έπρεπε να υποδείξει έναν συμπαίκτη της υποψήφιο προς αποχώρηση και μάς χάρισε ακόμα μια μεγάλη έκπληξη, καθώς αντιλαμβανόμενη την πλεκτάνη που έφερε τη Βρισηίδα υποψήφια, αρνήθηκε και η ίδια να δώσει τον Εμμανουήλ, και αντ’ αυτού υπέδειξε την Σοφιάννα.

Η ένταση ανάμεσα στις δύο υποομάδες των Μπλε φούντωσε για τα καλά.

Ο Τάκης όταν κλήθηκε να σχολιάσει όσα συνέβησαν αποκάλυψε πως ο Άρης μετά την παράνομη επικοινωνία που είχε με την οικογένειά του, προσέγγισε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και του ζήτησε να ανασκευάσει κάποια πράγματα που ανέφερε για τον ίδιο και τη Σοφιάννα Αβραμάκη, σχετικά με το πόσο κοντά βρίσκονται οι δύο παίκτες.

Η αποκάλυψη αυτή μένει να απαντηθεί και να επιβεβαιωθεί από τους εμπλεκομένους. Ωστόσο η τελευταία αναφορά του Εμμανουήλ στου δύο παίκτες ήταν ότι έχουν απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό.

Πηγή: skai.gr