Κλείσιμο

Survivor: Βάφτηκε κόκκινη η πρώτη ασυλία –Υποψήφιος ο Τάκης

Survivor: Βάφτηκε κόκκινη η πρώτη ασυλία –Υποψήφιος ο Τάκης

Η περίοδος χάριτος που ακολούθησε την ένωση αλλά και την έλευση του Ατζούν με τα μεγάλα έπαθλα του Survivor έληξε. Τα κεφάλια μέσα, οι ασυλίες επέστρεψαν και μαζί τους έφεραν και μεγάλη αντιπαλότητα τόσο ανάμεσα στις δύο ομάδες, όσο και στο εσωτερικό τους. Οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που στάθηκαν καλύτερα σε αυτή την πρώτη αναμέτρηση ζωτικής σημασίας για την εβδομάδα και παρότι ο αγώνας έφτασε τελικά στο 9-9 και σε μια αναμέτρηση ζωής και θανάτου, ήταν τελικά εκείνοι που πήραν τη νίκη και πλήγωσαν βαθιά την Μπλε ομάδα.

Από εκεί και έπειτα οι Μπλε είχαν επανειλημμένως τονίσει ότι δεν θα στεναχωρηθούν και πολύ σε περίπτωση ήττας, καθώς επιλογές προς ψήφιση υπάρχουν. Το ζήτημα ήταν να μην κερδίσει κάποια από τις επιλογές αυτές την ατομική ασυλία, όπως είχε γίνει στο παρελθόν με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Εκείνη που τα κατάφερε τελικά ήταν η Στέλλα.

Όπως έγινε αντιληπτό και στο συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε, Τάκης και Εμμανουήλ αποτελούν τις δύο πληγές σύμφωνα με την πλειοψηφία της ομάδας και ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες του, με τον Τάκη να βγαίνει ο πρώτος υποψήφιος για την τρέχουσα εβδομάδα.

Πηγή: skai.gr