Κλείσιμο

Survivor: Οργή και κατά του Λάμπρου από τον Βαλάντη: Τον ξέρω από παλιά, είναι διπρόσωπος

Ακόμα μια έριδα άνοιξε ο τραγουδιστής στους Διάσημους, αυτή τη φορά με τον γνωστό δημοσιογράφο τον οποίο εγκάλεσε και για παλαιότερη συμμετοχή του στα κοινά.

Η ήττα με 10-3 από τους Μαχητές φαίνεται πως είχε πολλά απόνερα για τους Διάσημους που δεν έχουν σταματήσει να τσακώνονται. Αυτή τη φορά, ο Βαλάντης έβαλε στο στόχαστρο τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον οποίο, μεταξύ πολλών άλλων, κατηγόρησε ότι δε βοηθάει στη συμβίωση, ότι είναι διπλωμάτης και ότι κάνει… πολιτική!

«Είναι πολύ διπρόσωπος! Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το ζω, γνωριζόμαστε και παλιότερα… Το παιδί έχει μάθει να φέρεται έτσι, είναι η ζωή του έτσι. Είναι διπλωμάτης; Δεν ξέρω… Εγώ είμαι καθαρός. Για αυτό και πάντα τους φέρνω αντιμέτωπους με αυτά που λένε και αυτά που πράττουν και δεν μπορούν να μου απαντήσουν» είπε ο 46χρονος τραγουδιστής και συνέχισε: «αλλάζουν συνεχώς τη συζήτηση όπως κάνουν οι πολιτικοί, γιατί ο Λάμπρος προσπάθησε να υπάρξει και πολιτικός οπότε το έχει στο αίμα του λίγο να διπλωματίζει. Εγώ δεν διπλωματίζω. Εγώ είμαι στρέιτ και όποιος με γουστάρει».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν άφησε αναπάντητες τις προκλήσεις και είπε, ανάμεσα σε άλλα, φανερά ενοχλημένος: «… ανέφερα τις επιθέσεις που έκανες στους άλλους, αγόρι μου… Γιατί επιτέθηκες άδικα σε δύο ανθρώπους! Δεν μείωσες έναν άνθρωπο λέγοντας ‘ποια είσαι εσύ Μυριέλλα’; Δεν είπες χθες ‘σε γράφω στα @@ μου’; Μη λες τώρα ότι εγώ έκανα επίθεση όταν αναφέρω τις επιθέσεις που κάνεις εσύ στους άλλους, κάνω αναφορά. Την έκανες σκουπίδι και απλά του ανέφερα». 

Νωρίτερα, ο Γιωρίκας Πιλίδης κατηγόρησε τη Μυριέλλα για στρατηγική με την ηθοποιό να εξηγεί ότι «απλά είμαι κοινωνικός άνθρωπος».

Πηγή: skai.gr