Survivor: Μυριέλλα και Ευρυδίκη υποψήφιες - Νέες... φωτιές άναψε ο Βαλάντης

Πλάι στον τραγουδιστή, οι Μυριέλλα Κουρεντή και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι υποψήφιες προς αποχώρηση. Για «ερωτευμένα παιδιά» έκανε λόγο ο Βαλάντης.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιωρίκας Πιλίδης μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας «δεν μπορούμε να σταυρώσουμε νίκη». Οι Διάσημοι ηττήθηκαν ξανά από τους Μαχητές με σκορ 10-7, με αποτέλεσμα να κληθούν να αναδείξουν τον παίκτη που θα τεθεί στο κοινό προς αποχώρηση.

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας, όπου μέσα από την «κάλπη» η Μυριέλλα μαζεύοντας έξι ψήφους βρέθηκε πλάι στον Βαλάντη προς αποχώρηση, ο παίκτης που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, έδωσε ως τρίτη υποψήφια την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για λόγους οι οποίοι δεν είναι αγωνιστικοί, όπως συγκεκριμένα ανέφερε. 

Ωστόσο, όταν ο Γιώργος Λιανός κάλεσε την Αθηνά και τον Γιωρίκα να αναλύσουν περισσότερο όσα είπαν μετά την ήττα τους για «διάσπαση της ομάδας» ο πρωταθλητής στην πάλη ανέφερε, ότι ο λόγος που ψήφισε τη Μυριέλλα δεν έχει να κάνει με τη σχέση που έχει αναπτύξει εκείνη με τον Γιώργο Κατσαούνη από τους Μαχητές. Συγκεκριμένα, τόνισε πως το θέμα του είναι στη συμβίωση και, ανάμεσα σε άλλα, της χρέωσε ότι δεν συζητάει όπως θα έπρεπε οτιδήποτε προκύπτει λέγοντας πως η απαντήσεις της είναι πάντα «αστείο τώρα», «καλά εντάξει» κλπ.
 

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε για ακόμη μια φορά ο Βαλάντης, ο οποίος απευθυνόμενος στο κοινό ως υποψήφιος πλέον όταν του το ζήτησε ο Γιώργος Λιανός εκθείασε τη μαχητικότητα και της Ευρυδίκης και της Μυριέλλας, αλλά για τη δεύτερη είπε πως «είναι ανυπάκουη». Νωρίτερα, της είχε αφιερώσει τραγούδι «στον έρωτα παρανοείς, πιο πέρα από την τρέλα φτάνεις» και δήλωσε χαρούμενος που δύο παιδιά είναι ερωτευμένα. 

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να μην τον στηρίξει, ώστε να παραμείνουν τα δύο κορίτσια στο παιχνίδι, καθώς εκείνος έχει μεγάλο πρόβλημα στη μέση του. 

Πηγή: skai.gr