Κλείσιμο

Survivor: Οι Μπλε κέρδισαν την δεύτερη ασυλία – Οι τέσσερις υποψήφιοι

Οι Μαχητές μετά από ακόμη έναν δραματικό αγώνα ασυλίας που κρίθηκε στο Flag race στο Survivor, κατάφεραν αν κερδίσουν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και δημιουργήσουν ρήγματα στην Κόκκινη ομάδα. Δυστυχώς για την Κάτια οι προσευχές της δεν έπιασαν.

Στον αγώνα ατομικής ασυλίας που ακολούθησε, θριαμβεύτρια ήταν η Ναυσικά, πράγμα που ήθελε πολύ καθώς μετά την πρόσφατη κατάταξη που παρουσίασε ο Γιώργος Λιανός, το μοντέλο των Διάσημων είναι τελευταία σε ποσοστό νικών.

Στο Συμβούλιου του Νησιού φανερώθηκε για ακόμη μια φορά ο βαθύς διχασμός που υπάρχει στους Κόκκινους και οι δύο υποομάδες. Αρχικά η κάλπη έβγαλε υποψήφια την Βρισηίδα, ήτοι την δεύτερη δυνατότερη παίκτρια μετά την Ευρυδίκη, που τρέχει ανελλιπώς σε κάθε Flag race, ως ταχύτερη.

Στην συνέχεια, η στατιστικά χειρότερη παίκτρια, Ναυσικά, υπέδειξε την Κάτια ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση και όχι την αμέσως επόμενη χειρότερη παίκτρια Μυριέλλα.

Οι δύο παραπάνω επιλογές συνθέτουν το σκηνικό διάλυσης – αυτοκτονίας των Διάσημων, την ίδια στιγμή που η Ασημίνα, έχοντας σώας τας φρένας, έδωσε με βαριά από ότι φάνηκε καρδιά ως υποψήφια την Τζο, παραδεχόμενη ότι την αδικεί αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.

Έτσι μαζί με τον μονίμως υποψήφιο προς αποχώρηση Σπύρο Μαρτίκα, συγκροτήθηκε για ακόμη μία εβδομάδα η τετράδα των υποψηφίων. 

Πηγή: skai.gr