Κλείσιμο

«Κάτι Ξαναψήνεται»: Mια πολυπολιτισμική μαγειρική εβδομάδα- Δείτε το τρέιλερ

Multi Culti γεύματα ετοιμάζονται στο “Κάτι Ξαναψήνεται” αυτής της εβδομάδας, που φιλοξενεί τη Λουίζα από την Αυστραλία τον Γιάννη από το Αγρίνιο, την Έφη από τη Βάρη, την Έλενα από τη Γαλλία και την Κατερίνα από τη Νιγηρία! Στόχος: η ανάδειξη του καλύτερου οικοδεσπότη που θα κερδίσει το έπαθλο των 2.500 ευρώ! 

Την αρχή κάνει σήμερα η Λουίζα που κατάγεται από την Αυστραλία. Κινείται στα σίγουρα και ετοιμάζει πιάτα που έχει δοκιμάσει πολλές φορές. Δυστυχώς όμως, κάποιοι δεν εντυπωσιάζονται, ενώ κάποιοι άλλοι αποδεικνύονται αρκετά σκληροί στις βαθμολογίες τους, από την πρώτη κιόλας μέρα.

Την Τρίτη 15/3 ο Γιάννης που είναι καθηγητής Αγγλικών και personal trainer από το Αγρίνιο, είναι πολύ αγχωμένος. Τα πράγματα στην κουζίνα δεν πάνε όπως τα έχει υπολογίσει και το αποτέλεσμα δείχνει να μην ικανοποιεί τους καλεσμένους του.

Επόμενη διαγωνιζόμενη είναι η Έφη. Μαγειρεύει και θυμάται τα νιάτα της, όταν τη δεκαετία του ’80 ασχολήθηκε με το modeling. Τα πιάτα της είναι απλοϊκά και οι καλεσμένοι της, την σχολιάζουν αρνητικά.

Την Πέμπτη 17/3 είναι η σειρά της Έλενας, που έχει ως στόχο να «περάσει» στα πιάτα της τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τα πολλά ταξίδια της. Η παρέα όμως έχει αντίθετη άποψη. Μια ατυχία στο κυρίως πιάτο προκαλεί την αντίδραση της Λουίζας.

Η κομβική μέρα για την ανάδειξη του νικητή φτάνει. Την Παρασκευή 18/3 η Κατερίνα από τη Νιγηρία συνδυάζει γεύσεις από τον τόπο της, με ελληνικές συνταγές. Το αποτέλεσμα των πιάτων της διχάζει τους καλεσμένους. Η στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή είναι άκρως συγκινητική, αφού και η ίδια η Κωνσταντίνα δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

“Κάτι Ξαναψήνεται” με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Δευτέρα έως Παρασκευή στις 17.05, στον ΣΚΑΪ.

Instagram / Facebook /Twitter

Πηγή: skai.gr