Survivor: Η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο και τα προφητικά της λόγια

Ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με μία αποχώρηση σοκ στην ομάδα των Διασήμων

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Κάτια Ταραμπάνο είναι εκείνη που αποχαιρετά το παιχνίδι επιβίωσης καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους. 

Παρά τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών η ανακοίνωση της αποχώρησης της Κάτιας Ταραμπάνκο προκάλεσε συγκίνηση στους συμπαίκτες της και στην αντίπαλη ομάδα. 

«Σήμερα υπάρχει ένα ενδεχόμενο να αποχωρήσω και ο στίβος μάχης ήταν το τελευταίο παιχνίδι που είχα παίξει πέρυσι και με έβγαλε νοκ άουτ, με αποτέλεσμα οι γιατροί να με στείλουν στη μαμά μου. Ευελπιστώ να μη σημαίνει κάτι αυτό μιας και τα πήγα καλά αυτή τη φορά», είχε πει λίγο νωρίτερα το μοντέλο κάνοντας τα λόγια της, μετά την αποχώρησή της, προφητικά. 

Στο Συμβούλιο του Νησιού και πριν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού η Κόκκινη παίκτρια ανέφερε πως «από τη μία δε θέλω να αποχωρήσω με τίποτα, από την άλλη όμως το να παω στην οικογένειά μου είναι ωραίο, γιατί έχω ανάγκη την οικογένειά μου αυτήν την περίοδο». 

Πηγή: skai.gr