Survivor: «Γης Μαδιάμ» στους Κόκκινους – Πρώτος υποψήφιος ο Σάκης Αρσενίου - Δείτε βίντεο

Μόλις στην δεύτερη εβδομάδα της παρουσίας του στο παιχνίδι του Survivor, ο Σάκης Αρσενίου αναγκάζεται να ζητήσει την συνδρομή του τηλεοπτικού κοινού.

Οι Διάσημοι έχασαν το αγώνισμα ασυλίας και σχεδόν αυτόματα εμφανίστηκε μία υποομάδα υπό την αρχική καθοδήγηση της Βρισηίδας.

Η παίκτρια των Κόκκινων, σαν να ζήλεψε τα κατορθώματα της προσφάτως απελθούσης Πελαγίας και επιχείρησε επιτυχώς από ότι φάνηκε να χειραγωγήσει την ψηφοφορία της ομάδας.

Ο λόγος της είχε άμεση απήχηση και το σχέδιό της με θύμα τον Σάκη μπήκε σε εφαρμογή. Η Κάτια έσπευσε να μυήσει τον Τάκη στον σκοπό αυτό.

Η ομάδα πήγε στο Συμβούλιο με φαβορί για υποψηφιότητα προς αποχώρηση την Μυριέλλα. Όταν όμως ο Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της κάλπης οι περισσότεροι εξεπλάγησαν, καθώς αποδείχθηκε ότι η υποομάδα που συνέστησε η Βρισηίδα δούλεψε άψογα και ο Σάκης βρέθηκε να είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Κόκκινοι που δεν ανήκουν στο παρεάκι της Βρισηίδας και είδαν να επαναλαμβάνεται το έργο που πριν λίγο καιρό είχε συνέβαινε στους Μαχητές με θύμα τον Ανδρέα, αντέδρασαν έντονα με αποτέλεσμα να επικρατήσει χάος και η κατάσταση να οξυνθεί επικίνδυνα.

Πηγή: skai.gr