Dot.: Καλεσμένοι οι Μιχάλης Οικονόμου, Γιώργος Χρανιώτης και Γεωργία Αβασκαντήρα

Σαββατοκύριακο προ των πυλών και το DOT., η Νάντια και ο Μίνως έρχονται με τα καλύτερα. Ο Μιχάλης Οικονόμου εξομολογείται τι τον συγκινεί και ο Γιώργος Χρανιώτης με την Γεωργία Αβασκαντήρα στην πρώτη κοινή τηλεοπτική συνέντευξη. Ο Γιώργος Σαμπάνης κάνει “κάνει βουτιά στο παρελθόν” και ο Ησαΐας Ματιάμπα “παίζει” με τον Μίνω. Ακόμα, αληθινές ιστορίες ζωής, μόδα, συνταγές και συμβουλές και όλα όσα κάνουν την καθημερινότητά μας καλύτερη. 

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, ο Μιχάλης Οικονόμου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Τα Καλύτερά μας Χρόνια», κάθεται στον καναπέ του DOT. Ο ηθοποιός, που μεγαλώνει τον γιο του με τον σύντροφό του στη, γεμάτη αγάπη, οικογένειά τους, μιλά για τις ανησυχίες του, για όσα τον συγκινούν στο παιδί τους και για έναν δίκαιο θεό στον οποίο εκείνος πιστεύει. Ακόμη, εξηγεί γιατί οι ομόφυλες οικογένειες δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται σαν εξωγήινες, ενώ από την άλλη πλευρά θεωρεί άδικο να χαρακτηρίζουμε έναν άνθρωπο ομοφοβικό απλώς για να του βάλουμε μια ταμπέλα.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο Γιώργος Σαμπάνης θυμάται, μεταξύ άλλων, το πρώτο hate comment που διάβασε γι’ αυτόν αλλά και την πρώτη ακραία εκδήλωση θαυμάστριας. 

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μιλά με ονοματεπώνυμο για το πρόσωπο με το οποίο δεν θα συνεργαζόταν ποτέ ξανά στη σκηνή, ενώ λίγο μετά παλεύει να θυμηθεί τους έρωτες του... Απόστολου Γκλέτσου. Όλα αυτά στην πιο σουρεάλ «Κουλούρα του Μίνου».

Με αφορμή την ταινία «Η Μέθοδος των Γουίλιαμς» για τη ζωή της Σερένα Γουίλιαμς που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα και είναι υποψήφια για έξι Όσκαρ, ανατρέχουμε στις

Top 5 αληθινές ιστορίες ζωής που χάρισαν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο στους πρωταγωνιστές τους. 

Wellbeing: Πώς θα σταματήσουμε τις βραδινές επιδρομές στο ψυγείο; Η διατροφολόγος Νάσια Πασχαλέρη απαντά. 

Τέλος, η Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζει το πιο νόστιμο vegetarian σουβλάκι κολοκυθιού με γέμιση από μοτσαρέλα. 

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου, η Γιώργος Χρανιώτης και η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη. Πότε αποφάσισε να της κάνει πρόταση γάμου, γιατί η Γεωργία όσο βρισκόταν ο Γιώργος στο Survivor έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο την παραγωγή και πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους μετά τον ερχομό του γιου τους, Αλέξανδρου; Ακόμη ο Γιώργος θυμάται την στιγμή που γνωστός σκηνοθέτης προσπάθησε να τον παρενοχλήσει και εξηγεί γιατί έχουμε τελειώσει πια με τις «αυθεντίες». 

Πόσο Survivor ήταν τελικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος;

Η Ράνια Θρασκιά σε ένα θέμα που μας αφορά όλους: Μαθαίνοντας να λέμε «όχι».

Save Our Planet: Μπορούμε να προστατεύσουμε τον πλανήτη με τα ρούχα που επιλέγουμε να φοράμε; Η απάντηση είναι ναι και υπάρχουν έξι εύκολα tips για να τα εφαρμόσουμε από αύριο κιόλας.

Για το τέλος, η ΜάγκυΤαμπακάκη ετοιμάζει το πιο κυριακάτικο πιάτο: σκεπαστή πίτα με σπετσοφάι για όποιον αγαπά το καλό φαγητό. 


#dot Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!
 

Πηγή: skai.gr