Κλείσιμο

Έριξε... μαύρη πέτρα ο Μαρτίκας: Εύχομαι να βρεθεί άνδρας να ανέχεται την Βρισηίδα

Ο Σπύρος Μαρτίκας δεν μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για το μέχρι πρότινος... αμόρε του, καθώς συμμετείχε ενεργά στην συζήτηση της ομάδας του για τα κακώς κείμενα της Βρισηίδας.

Ο έρωτας μπορεί με έρωτα να περνάει, όμως ο Μαρτίκας δείχνει να έχει ξεπεράσει με περίσσεια ευκολία την... περιπέτεια του με την Βρισηίδα στο SURVIVOR. Αφορμή για την επίδειξη αυτού ήταν η συζήτηση που άνοιξε στην πλευρά των Κόκκινων, μετά την σκληρή ήττα στο αγώνισμα του επάθλου επικοινωνίας.

Ο Στάθης Σχίζας δήλωσε ενοχλημένος με την Βρισηίδα για μια κίνηση της και παρότι οι δυo τους συμφώνησαν πως διαφωνούν, το σκηνικό δεν ξεχάστηκε.


 

Όταν δε χρειάστηκε να το περιγράψει περαιτέρω στην ομάδα του, ο Στάθης αναφέρθηκε στον Σπύρο για να του δείξει τι έκανε η "κοπέλα" του. Η αντίδραση του Μαρτίκα κάθε άλλο παρά σεμνή ήταν, καθώς η κίνηση του φανέρωσε πως δεν νιώθει ιδιαίτερα περήφανος για τον έρωτα του με την Βρισηίδα.

Μάλιστα, έσπευσε να κάνει μια αναδρομή σε αυτό το αίσθημα, μιλώντας για "λίγες καλές στιγμές" και "πολλές στιγμές μεγάλης έντασης", αλλά και τον χωρισμό. Υπεραμύνθηκε εκ νέου της θέσης του, τονίζοντας πως "αν όντως την είχα σπρώξει, εκείνο το βράδυ θα γινόταν τoυ Αγίου... Βαρθολομαίου, όχι αυτό που συνέβη".

Μάλιστα, πήγε την συζήτηση ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας πως εύχεται να βρεθεί άνδρας που θα την αντέχει, όσο η Μάιη με την Στέλλα την φώναζα... Τσιρηίδα, με βάση τα όσα διαδραματίστηκαν νωρίτερα στον στίβο μάχης.

Το μόνο βέβαιο είναι πως σε περίπτωση νέας παραμονής του Μαρτίκα στο παιχνίδι, το σίριαλ έχει ακόμα αρκετά επεισόδια μέχρι και την λήξη του...

Πηγή: skai.gr