Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η σχέση Βρισηίδας-Μαρτίκα είναι αστεία από μόνη της

«Νομίζω ότι έχει καταλάβει και κόσμος», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης

Στην εκπομπή «Love it» βρέθηκε καλεσμένη η πρώην παίκτρια του Survivor Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για όσα βίωσε μέσα στο παιχνίδι αλλά και για το διάστημα προσαρμογής της στην… κανονικότητα μετά την αποχώρησή της.

Χαρακτηριστικά είπε: «Δεν είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Μετά το Survivor έχω αποκτήσει τρομερό στρες αντικειμενικά με την καθημερινότητα. Έχω συνηθίσει σε άλλους ρυθμούς, βγαίνεις έξω και γίνεται πανικός με email, τηλέφωνα, ραντεβού, λογαριασμούς, υποχρεώσεις το ένα το άλλο. Ξαφνικά σου φαίνεται όλο αυτό πολύ ξένο. Είναι λίγο περίεργο, δεν το περίμενα. Όταν προβάλλεσαι, σχολιάζεσαι και αναλόγως, δεν γίνεται όλοι να σε αγαπάνε».

Για την εμπειρία της στο ριάλιτι, στάθηκε στη σημασία των ανθρώπινων σχέσεων προσθέτοντας πως δεν περίμενε να παραμείνει 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο.
«Διαπιστώνεις πάρα πολύ έντονα ότι σημασία έχουν μόνο οι ανθρώπινες σχέσεις, μέσα στο Survivor καταφέρνεις να είσαι ευτυχισμένος – ακόμη και αν δεν έχεις να φας ή κρυώνεις – επειδή έχεις δυο τρία άτομα τα οποία ένιωθα ότι με αγαπούσαν και τους αγαπούσα. Είναι πολύ σημαντικό. Αναφέρομαι στον Απόστολο και τον Άρη αλλά και στην Μυριέλλα και τον Λάμπρο στην αρχή του παιχνιδιού. Και ο Στάθης είναι αδυναμία μου. Με το Survivor εκτιμάς απλά πράγματα της καθημερινότητας, της καθημερινότητας, το γάτο σου. Δεν πίστευα ότι θα φτάσω τους 5 μήνες στον Άγιο Δομίνικο», πρόσθεσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Τέλος, έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο για την σχέση της Βρισηίδας  Ανδριώτου με τον Σπύρο Μαρτίκα:

«Δεν θέλω να πάρω θέση σε όλο αυτό. Η σχέση Βρισηίδας με Μαρτίκα είναι αστεία από μόνη της. Νομίζω ότι έχει καταλάβει και κόσμος», είπε η Ναυσικά.
 

Πηγή: skai.gr