Survivor: Επιμένει στα περί ζήλειας ο Εμμανουήλ - «Ενοχλήθηκαν από το φως μου»

Ο προ δύο εβδομάδων αφιχθείς στον Άγιο Δομίνικο δεν λέει να πάει με τα νερά των συμπαικτών του στο Survivor. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά από τους καυγάδες με την ομάδα του θα έλεγε κανείς ότι θα ήθελε να ρίξει τους τόνους. Ωστόσο εκείνος αντί να αναλογιστεί τη μέχρι τώρα συμπεριφορά του και να κάνει πίσω, συνεχίζει να λέει πως οι συμπαίκτες του τον ζηλεύουν ρίχνοντας το μπαλάκι των ευθυνών σε εκείνους. 

Από την άλλη οι Μπλε δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν την κατάσταση, ενώ φαίνεται να τους ενοχλεί ιδιαίτερα η αναφορά περί ζήλειας. 

Ο make up artist κατηγόρησε μάλιστα ευθέως τους συμπαίκτες του και συγκεκριμένα τον Άρη, ότι του έδωσε λιγότερο φαγητό από αυτό που του αναλογούσε.

Στην προσπάθεια του να βρει κάποιον να στηριχθεί, στράφηκε προς τις δύο συνυποψήφιές του, Ευρυδίκη και Βρισηίδα, λέγοντας ότι αδίκως βρίσκονται στην ίδια θέση με εκείνος, ενώ λίγο νωρίτερα τις είχε υποδείξει ως αδύναμε παίκτριες που θα έπρεπε να είναι υποψήφιες αντί για εκείνον.

Παρά τις όποιες τριβές υπάρχουν όμως, το survivor έχει και τις ωραίες στιγμές του. Μία από αυτές φάνηκε να είναι για τον ίδιο το ψάρεμα!

Πηγή: skai.gr