«ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ»: Από σήμερα και καθημερινά στις 18.00 στον ΣΚΑΪ - Δείτε το τρέιλερ

Από τη Δευτέρα 4 Απριλίου, το «Κάτι Ξαναψήνεται» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε νέα ώρα, αλλά με παίκτες που τα δίνουν όλα στην κουζίνα τους με στόχο τα 2.500 ευρώ!

Αυτή την εβδομάδα, η εκπομπή βγαίνει εκτός Αθηνών. Ταξιδεύει μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσει πέντε διαφορετικές προσωπικότητες της συμπρωτεύουσας και φυσικά να δώσει 2.500 ευρώ στον καλύτερο… Ποιος θα είναι αυτός; Ο Ηλίας ο φοιτητής; Η Σουλτάνα με το «θεσσαλονικιό» της ταπεραμέντο; Η Ξένια που μπορεί να μην ξέρει από μαγειρική αλλά ξέρει από μαλλί; Ο Μιχάλης το "Απολλώνιο κορμί"; Ή μήπως η Λίνα, η ατρόμητη; 

O Ηλίας από τη Σπάρτη που σπουδάζει κτηνιατρική στη Θεσσαλονίκη, ανοίγει πρώτος σήμερα τη φοιτητική του κουζίνα και φτιάχνει πιάτα εμπνευσμένα από τη μαμά και τη γιαγιά του. Οι καλεσμένοι του όμως φαίνεται να μην εκτιμούν και ιδιαίτερα την προσπάθειά του κάτι που κάνει τον Ηλία να αναρωτιέται για την ειλικρίνεια τους και να δείχνει από την αρχή τα «δόντια» του.

Δείτε το trailer της Δευτέρας:

Την Τρίτη 5 Απριλίου, η Σουλτάνα τα δίνει όλα! Από το ορεκτικό μέχρι και το γλυκό - υπερπαραγωγή έχει στόχο να τους εντυπωσιάσει και γι’ αυτό η βραδιά κλείνει με τραγούδι. Οι καλεσμένοι, μετρημένοι στην κριτική τους, δείχνουν να μην ενθουσιάζονται ενώ η Λίνα αναφέρει πως τα πιάτα είναι καθημερινά κάτι που ενοχλεί τόσο τη Σουλτάνα όσο και τους υπόλοιπους της παρέας.

Η Ξένια μπαίνει στη κουζίνα την Τετάρτη 6 Απριλίου και ενδεχομένως είναι… η πρώτη φορά. Παρά τα όσα λέει, τα πιάτα της δεν πηγαίνουν όπως εκείνη φανταζόταν και ενώ σε γενικές γραμμές έχει επιλέξει ένα μενού σχετικά εύκολο στην πράξη δυσκολεύεται να το πραγματοποιήσει. Οι καλεσμένοι, ενώ απογοητεύονται, δεν το δείχνουν και είναι αρκετά ευγενικοί κάτι που παραξενεύει την Κωνσταντίνα.

Την Πέμπτη 7 Απριλίου ανάβει η κουζίνα του Μιχάλη με το - σύμφωνα με τα λεγόμενα του - "Απολλώνιο κορμί". Ο Μιχάλης ρισκάρει και φτιάχνει πιάτα για πρώτη φορά, οι καλεσμένοι εκφράζουν τη γνώμη τους αλλά η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και τον Ηλία δεν κρύβεται πια και οι προσβολές είναι διάχυτες στο τραπέζι.

Τέλος της εβδομάδας, την Παρασκευή 8 Απριλίου και η μέρα της ανακοίνωσης έφτασε… Η Λίνα με το ανήσυχο βλέμμα βάζει τα δυνατά της στην κουζίνα ώστε να κερδίσει τους καλεσμένους αλλά και το έπαθλο. Η παρέα όμως, φαίνεται να είναι προκατειλημμένη… ο Ηλίας και ο Μιχάλης στα μαχαίρια, η Σουλτάνα προσπαθεί να είναι αντικειμενική αλλά δεν τα καταφέρνει και η Ξένια στον δικό της κόσμο…

Ποιος θα είναι ο νικητής αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη; 

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”
Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18.00, στον ΣΚΑΪ

Instagram / Facebook /Twitter

Πηγή: skai.gr