Survivor: Έκλεισε η πρώτη τριάδα του Γαλατσίου - Ποιος θα συμπληρώσει τον ημιτελικό; - Δείτε βίντεο

Μονάχα λίγες ώρες έμειναν ακόμα προτού οι παίκτες αποχωριστούν τον Άγιο Δομίνικο.

Ο τελευταίος αγώνας ασυλίας στο SURVIVOR έκρυβε συγκινήσεις, ένταση και πλούσιο θέαμα, όμως όχι αποκλειστικά χαμόγελα. Ο Άρης νίκησε ξανά, παρότι λαβωμένος και εξίσου τραυματίας Στάθης ετοιμάζεται να παλέψει με την Σταυρούλα για μια θέση στα ημιτελικά.

Μονάχα λίγες ώρες έμειναν ακόμα προτού οι παίκτες αποχωριστούν τον Άγιο Δομίνικο, μετά από μια εξαντλητική αλλά σίγουρα αξέχαστη εμπειρία. Με μόνο έναν αγώνα ασυλίας να παραμένει, οι πέντε παίκτες ήξεραν πως η γραμμή του τερματισμού είναι πλέον εξαιρετικά ορατή.

Μετά την υποψηφιότητα της Σταυρούλας, ο Στάθης εμφανίστηκε αποφασισμένος να υπερασπιστεί τον εαυτό του στον στίβο μάχης, όμως η τύχη του γύρισε την πλάτη. Μετά από έναν λανθασμένο υπολογισμό, τραυματίστηκε σοβαρά στο ισχύο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Με την ψυχολογία κλονισμένη, η Σταυρούλα δεν κατάφερε να παλέψει και για τον φίλο της, καθώς ηττήθηκε από τον Άρη, ο οποίος χάρισε στις δύο κοπέλες της παρέας του μια σίγουρη θέση στα ημιτελικά.

Μετά τους έξαλλους πανηγυρισμούς, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αντιμέτωπισε την Ασημίνα στον τελικό, κατακτώντας και την δεύτερη ασυλία, αφότου πρώτα είχε φροντίσει να... "παγώσει" το κοινό, όταν χτύπησε στον αστράγαλο.

Όπως ήταν προφανές, η εξέλιξη αυτή επισημοποίησε την υποψηφιότητα του Στάθη, κάτι που όμως δημιούργησε ενοχικό συναίσθημα στον Άρη Σοϊλέδη, που ξεκαθάρισε στις φίλες του πως υπό άλλες συνθήκες, η ψήφος του θα ήταν διαφορετική.

Την άποψη αυτή δεν φαίνεται πως συμμερίστηκε η Σταυρούλα, η οποία ένιωσε "αηδία" από τον πανηγυρισμό των υπολοίπων παιχτών όταν την κέρδισαν, πάροτι ο Στάθης βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Στο Συμβούλιο που ακολούθησε συνέβη το αναμενόμενο και με τρεις ψήφους έναντι δύο της Ασημίνας, ο Στάθης Σχίζας έγινε ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. 

Το γεγονός πως απέναντι του έχει την Σταυρούλα τον φέρνει σε άβολη θέση, όπως ο ίδιος σημείωσε, καθώς στην πιο δύσκολη ψηφοφορία αποχώρησης καλείται να ανταγωνιστεί την μοναδική φίλη που του έχει απομείνει στο παιχνίδι.


 

Πηγή: skai.gr