Survivor: Δραματική αναμέτρηση με νικητές τους Μπλε – Ποιος αποχώρησε

Το τελευταίο αγώνισμα επάθλου φαγητού των δύο ομάδων έμελλε να είναι το ίδιο συναρπαστικό όσο ήταν και η συνολική πορεία των φετινών Κόκκινων και Μπλε. Δεν έλειπε τίποτα. Πάθος, ένταση, κλάμα και για κερασάκι στην τούρτα ένα Flag race. Κόντρα σε ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, οι Κόκκινες, το δυνατό χαρτί των Διάσημων, ηττήθηκαν. Οι άντρες της ομάδας κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να στείλουν το ματς σε αγώνα μπαράζ. Εκεί όμως για ακόμα μια φορά οι Μπλε ήταν ψυχραιμότεροι και κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Ξεχωριστή στιγμή για τους Μπλε η αγωνιστική επιστροφή του Άρη Σοϊλέδη μετά από εβδομάδες στον πάγκο λόγω τραυματισμού. Παρότι δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά φέρνοντας μόλις έναν πόντο σε 4 αγώνες, οι συμπαίκτες του φάνηκε να χαίρονται ιδιαίτερα που ξέρουν ότι πλέον θα μπορούν να βασιστούν πάνω του.


Στο Συμβούλιο αποχώρησης που ακολούθησε, εκείνος που βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να ακούσει το όνομά του ήταν ο Νίκος Αντωνόπουλος. Οι Κ. Εμμανουήλ, Στέλλα, και Νίκος Γιάννης που ήταν επίσης υποψήφιοι, άκουσαν με ανακούφιση το ότι παραμένουν στο παιχνίδι και αναμένουν το πάρτι της ένωσης!

Πηγή: skai.gr