Survivor: Δεν ξανάγινε! Δεύτερη σερί επικοινωνία στους Μπλε – Αρπάχτηκαν οι κουμπάροι

Η κατάρα που για πολύ καιρό ταλαιπωρούσε τους Μπλε και για μήνες ολόκληρους δεν μπορούσαν να κερδίσουν αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor, φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν. Πλέον με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους σε αγώνα επικοινωνίας, πάνε εκείνοι στην ένωση με σερί κερδισμένων επικοινωνιών. 

Στα αγωνιστικά, για ακόμη μια φορά έγινε ένας υπέροχος αγώνας, ο οποίο κρίθηκε στον πόντο. Οι Μαχητές, όπως και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, πέτυχαν σπουδαία ανατροπή, και κατάφεραν να κερδίσουν το πιο ιδιαίτερο έπαθλο μέχρι σήμερα.

Ο αγώνας πέρα από την ωραία τροπή του είχε και μπόλικες εντάσεις. Σε μία απ’ αυτές είδαμε για πρώτη φορά τα κουμπαράκια Άρη Σοϊλέδη και Απόστολο Ρουβά να αρπάζονται για μια απότομη κίνηση του τελευταίου την ώρα που αγωνίζονταν.

Η αντιπαράθεση των δύο τους συνεχίστηκε όταν μετά το αγώνισμα η Ασημίνα επιτέθηκε στον Άρη για μια φράση του. Ο Ρουβάς από κοντά σιγόνταρε την παίκτρια των Κόκκινων λέγοντας ότι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στο τι λέει.

Αφού έπεσαν οι τόνοι, οι δύο ομάδες πήραν τον δρόμο της επιστροφής, οι Κόκκινοι για την καλύβα τους, και οι Μπλε για το δωμάτιο επικοινωνίας. Εκεί απόλαυσαν όλη μαζί τι φωτογραφίες και τα συνοδευτικά μηνύματα που τους έστειλαν οι συγγενείς τους.

Πηγή: skai.gr