Survivor: Άρης και Μαρτίκας έκραξαν άγρια τη Μυριέλλα- Οι «κωλοτούμπες» και τα «μεγάλα συμβόλαια»

Επίθεση στη Μυριέλλα Κουρεντή εξαπέλυσε στο χθεσινό επεισόδιο ο Άρης Σοϊλέδης κατηγορώντας τη για...κωλοτούμπες και για «μαγειρέματα» στην ψηφοφορία. 

Κληθέντες οι Μπλε να σχολιάζουν τις υποψηφιότητες της Κόκκινης Ομάδας, αναφέρθηκαν στις «άδικες» υποψηφιότητες του Απόστολου Ρουβά και της Τζο Μαριδάκη, ενώ η Μυριέλλα βρέθηκε στο στόχαστρο του πρώην συμπαίκτης της, ο οποίος την κατηγόρησε ευθέως ότι «μαγείρεψε» την υποψηφιότητα του Απόστολου, για να μη βγει υποψήφιος ο Γιώργος Κατσαούνης, φοβούμενη ότι έτσι θα αποχωρούσε η ίδια.

«Μπορώ να σου πω εγώ γιατί το έκανες γιατί σε ξέρω πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ απλά τα πράγματα και το σκέφτηκε η Μέη, δεν το είχαμε σκεφτεί οι υπόλοιποι. Είπε ότι δεν θα σε συνέφερε να βγεις υποψήφια δίπλα στον Κατσαούνη κι αποφάσισες με το δικό σου παρεάκι των πέντε να βγάλετε τον Απόστολο. Η Μυριέλλα είναι καλύτερη στις κ…τούμπες κι από τον Μελισσανίδη τον Ολυμπιονίκη» είπε ο ποδοσφαιριστής.

Τα πυρά του προς τους Κόκκινους και τη Μυριέλλα δεν παρέλειψε να εξαπολύσει και ο Μαρτίκας, επικρίνοντάς τους επειδή έβγαλαν στον «τάκο» μια νέα παίκτρια εντελώς άδικα, ενώ άφησε αιχμές για "μεγάλα συμβόλαια" προκαλώντας την αντίδραση του Απόστολου.

Η δε Μυριέλλα στην πορεία, σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να λέει πως δεν φοβάται για τον αν θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Πηγή: skai.gr