Survivor: Απανωτές εκρήξεις από τον φιλήσυχο Απόστολο Ρουβά – Τι συνέβη

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ένας παίκτης που μέχρι σήμερα έχει διακριθεί για τις αποστάσεις που κρατά από διάφορα σκηνικά που λαμβάνουν χώρα ανάμεσα στις δύο ομάδες και για την ψύχραιμη στάση του στο Survivor.

Η υποψηφιότητά του από το βράδυ της Δευτέρας, μετά και την δεύτερη ήττα των Κόκκινων σε αγώνισμα ασυλίας, τον ενέπλεξε χωρίς ο ίδιος να κάνει το παραμικρό, μέσα σε έναν έντονο καυγά. Οι περισσότεροι παίκτες στάθηκαν στην άδικη υποψηφιότητα του σεφ των Διάσημων. Όμως δεν ήταν λίγοι και αυτοί που έκριναν ως άδικη και την υπόδειξη της Τζο από την Ναυσικά. Ένας από αυτούς ήταν και ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος επικοινωνίας της Τρίτης, επιτέθηκε στην Ναυσικά και την παρέα της λέγοντας ότι για προσωπικά συμφέροντα και συμβόλαια θυσιάζεται η Τζο. Η απάντηση του Απόστολου και της Ναυσικάς ήταν άμεση και σαφής.

Αργότερα και κατά την εξέλιξη του παιχνιδιού, ο Τάκης απευθύνθηκε όπως συνηθίζει με έντονο ύφος προς τους Κόκκινους γιατί έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο προτού ολοκληρώσουν τη προσπάθειά τους οι παίκτες που αγωνίζονταν. Ο Απόστολος εκεί απάντησε με ανάλογο ύφος και το πράγμα ξέφυγε.

Μένει να δούμε αν μέχρι την ανακοίνωση του ονόματος του παίκτη που αποχωρεί ο σεφ των Κόκκινων θα έχει και άλλα ανάλογα ξεσπάματα.
 

Πηγή: skai.gr