Survivor: Αποχώρησε και έριξε... μαύρη πέτρα πίσω του ο Τάκης Καραγκούνιας

Οι Κόκκινοι πήγαν στο τελευταίο Συμβούλιο της εβδομάδας γνωρίζοντας πως το τέλος της βραδιάς θα τους βρει αποδυναμωμένους. Ωστόσο, η διαδικασία στο SURVIVOR ξεκίνησε με ευχάριστους οιωνούς, καθώς ο Γιώργος Λιανός ασχολήθηκε εκτενώς με τις εξελίξεις στο... ειδύλλιο Βρισηίδας-Μαρτίκα.
 

Το νεαρό μοντέλο, αφότου κολακεύτηκε από τα λόγια του Σπύρου, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν είναι 100% μαζί του, όπως κι εκείνος δεν είναι μαζί της, κάτι που απ΄ ότι φαίνεται πείσμωσε τον Μαρτίκα. 


Δυστυχώς για εκείνη, δεν μπόρεσε να πείσει συμπαίκτες και αντιπάλους, οι οποίοι παραδέχθηκαν πως εδώ υπάρχει σχέση και μάλιστα ένας έρωτας... μεγάλος. Ο Κωνσταντινός Εμμανουήλ το πήγε δε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως «τα παιδιά το πάνε για γάμο»!

Το ερωτικό πανηγύρι άφησε ασυγκίνητο τον Τάκη, ο οποίος άφησε αιχμές κατά της Βρισηίδας, αναφέροντας πως σύμφωνα με λεγόμενα της, είναι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην της. Η 25χρονη πήρε τον λόγο και απάντησε στον Τάκη, υπενθυμίζοντας ότι «ο έρωτας με έρωτα περνάει». 

Ο Καραγκούνιας ωστόσο δεν έμεινε μονάχα στην μια πλευρά του ζεύγους, καθώς στην συνέχεια εκφράστηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον Μαρτίκα, αναφέροντας πως «θα ήθελα με κάποιους από εδώ να κρατήσω επαφή εκτός παιχνιδιού. Με αυτόν που σίγουρα δεν θέλω να ξαναμιλήσω είναι με τον τύπο άκρη αριστερά μου, γιατί είναι πραγματικά ένα γλοιώδες αντικείμενο».

Όπως είναι λογικό, η αποχώρηση του Τάκη από το παιχνίδι έφερε ανακούφιση στην ομάδα του, αλλά και την Βρισηίδα, η οποία είχε αναφέρει προηγούμενως πως δεν υπάρχει Survivor για αυτή χωρίς τον Σπύρο.

 

Πηγή: skai.gr