Κλείσιμο

DOT.: Καλεσμένοι ο Σταύρος Σβήγκος και η Λυδία Φωτοπούλου-Δείτε το trailer

Αυτό το Σαββατοκύριακο στο DOT., ο Σταύρος Σβήγκος και η Λυδία Φωτοπούλου κάθονται στον καναπέ της εκπομπής και διηγούνται στη Νάντια και τον Μίνω ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Ακόμη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Αντίνοος Αλμπάνης, backstage ιστορίες από το Survivor, μαγειρική, συμβουλές, tips και όλα όσα κάνουν την καθημερινότητά μας λίγο καλύτερη.

Το Σάββατο 21 Μαΐου, ο Σταύρος Σβήγκος μιλά για το διαζύγιό του, την υπέροχη σχέση που έχει με τον γιο του και το γερό "χαστούκι" που έφαγε με το θέμα υγείας που αντιμετώπισε ο μικρός όταν γεννήθηκε. Τέλος εξηγεί γιατί ποτέ, ούτε και στις μεγαλύτερες αναποδιές, δεν θα τον ακούσεις να λέει "γιατί σε εμένα;".

Survivor: Τι λέει η Σοφιάνα Αβραμάκη για το love story Μαρτίκα - Βρισηίδας; Αυτή και άλλες ιστορίες που δεν είδαμε ποτέ, από την ίδια και την πρώην αντίπαλό της, Τζο Μαριδάκη.

Η Αλεξάνδρα Διονά ή αλλιώς "A Shiny Day", φτιάχνει το νεσεσέρ που θα θέλουμε όλοι για την παραλία αυτό το καλοκαίρι.
Εco: Συμβουλές και tips ώστε να εξοικονομούμε ενέργεια και χρήματα όταν φωτίζουμε το σπίτι μας.
Τέλος, η Μάγκυ Ταμπακάκη, ετοιμάζει έναν συγκλονιστικό καγιανά σε σάντουιτς.

Την Κυριακή 22 Μαΐου, η Λυδία Φωτοπούλου, ένας θρύλος του σύγχρονου θεάτρου μιλά για τη ζωή της που τα έχει όλα: από τραγικές απώλειες και σοκαριστικά εξώφυλλα εφημερίδων του '80, μέχρι σπουδαίες και χαρούμενες στιγμές και την αναγνώριση που έρχεται όταν δεν παίρνουμε τον εαυτό μας και πολύ στα σοβαρά.
Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Αϊδίνη έρχεται να παίξει στην «Κουλούρα του Μίνου». 

Ο Αντίνοος Αλμπάνης περιγράφει τη σχέση ζωής που έχει με τη σκυλίτσα του, τη Μπλου.
Κεφάλαιο «Τελειότητα»: Η Ράνια Θρασκιά αποδομεί τη μεγαλύτερη παγίδα των social media.
Eco: Ποιες συσκευές συνεχίζουν να καταναλώνουν ενέργεια ακόμα κι όταν δεν τις λειτουργούμε;
Τέλος, πεταγόμαστε μέχρι τη Θεσσαλονίκη για φαγητό και cocktails στο ωραιότερο σποτ της πόλης, ενώ η Μάγκυ Ταμπακάκη ετοιμάζει μία συγκλονιστική μακαρονοσαλάτα.


#dot Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

Πηγή: skai.gr