Survivor All Star: Χτίζουν σερί οι Μαχητές με νέα νίκη - Βρογχίτιδα ο Τάκης

Ο μισθοφόρος επέστρεψε από βρογχίτιδα όμως είναι σαν να μην έλειψε ποτέ

Οι Μαχητές έιναι γεγονός ότι μετά τη δύσκολη περίοδο που έζησαν με τις συνεχόμενες ήττες, αποδεκατίστηκαν. Οι συνεχόμενες αποχωρήσεις όμως φαίνεται πως λειτούργησαν ευεργετικά, ενώ οι νέες προσθήκες και ειδικότερα αυτή του Γιωρίκα Πιλίδη, τους απογείωσαν μια και καλή. Στο τελευταίο αγώνισμα επικράτησαν για μια ακόμα φορά χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα.

 
Από τον αγώνα και τον πάγκο των Μαχητών έλειπε ο Τάκης Καραγκούνιας. Η παρουσία του μισθοφόρου μόνο απαρατήρητη δεν περνά. Για τον ίδιο λόγο η απουσία του είναι πραγματικά εύκολο να γίνει αντιληπτή. Την ηρεμία του Μπλε πάγκου εξαιτίας της απουσίας του παρατήρησε σίγουρα όλη η Ελλάδα, ο Λιανός, η Κόκκινη ομάδα, η Μπλε ομάδα και ανάμεσα σε όλους αυτούς και η Στέλλα. Η παίκτρια αφού εξέφρασε την άποψή της για τις επιπτώσεις της παρουσίας του Τάκη στον πάγκο, δέχθηκε επίθεση από τα φιλαράκια του, Βασάλο και Μαριαλένα. 


Μάλιστα το δίδυμο φωτιά δεν έχασε καιρό και μόλις ο Τάκης επέστρεψε στην Μπλε καλύβα από το νοσοκομείο, τον ενημέρωσαν για τα όσα απαράδεκτα είχε αναφέρει την προηγούμενη μέρα η Στέλλα. Εκείνος σαν να μην έλειψε ποτέ, ξεκίνησε μια επίθεση προς τη Στέλλα, την οποία συμβούλευσε να κλείνει το στόμα της. 

Πηγή: skai.gr