Survivor All Star: Στους Κόκκινους η δεύτερη ασυλία - Ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η πρώτη χαμένη ασυλία φαίνεται πως έχει φέρει τριγμούς σε μια φιλία 5 μηνών αν όχι περισσότερων

Σε πολύ δύσκολη θέση θα μπορούσε να βρεθεί η απαρτιζόμενη από 4 άτομα Κόκκινη ομάδα αν οι Μαχητές έπαιρναν και τη δεύτερη ασυλία. Η πρώτη χαμένη ασυλία φαίνεται πως έχει φέρει τριγμούς σε μια φιλία 5 μηνών αν όχι περισσότερων. Ποιος ξέρει που θα οδηγούσε μια δεύτερη ήττα. Όπως και να 'χει, οι Κόκκινοι δεν θα χρειαστεί να το ανακαλύψουν, για την ώρα τουλάχιστον, καθώς με έναν άχαστο Σάκη Κατσούλη κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα. 

Οι Μπλε καλόμαθαν στις νίκες και τώρα μετά από συνεχόμενες μέρες ασυλίας, έπρεπε να ψηφίσουν ξανά κάποιον συμπαίκτη του. Η διαδικασία αυτή ποτέ δεν γίνεται αναίμακτα όσο ήρεμα και αν θέλουν να δείξουν οι ομάδες ότι θα το διαχειριστούν. 

Παρόλα αυτά, ακόμα και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το κύριο πρόβλημα στην καλύβα δεν ήταν η επερχόμενη μπλε ψηφοφορία, αλλά η περασμένη κόκκινη. Το ίδιο μοτίβο επικράτησε και στο Συμβούλιο αποχώρησης, με τους Κωνσταντίνο Βασάλο και Μαριαλένα Ρουμελιώτη να μονοπωλούν το ενδιαφέρον με το κατά πόσο υφίσταται η λυκοφιλία τους. 

Από την άλλη πλευρά οι Μαχητές σχεδόν αθόρυβα, ψήφισαν, έβγαλαν τον Ασημακόπουλο υποψήφιο, και πάνε στον επόμενο αγώνα. Ο Γιώργος όχι απλά δεν ξαφνιάστηκε με την υποψηφιότητά του, παρά παραδέχτηκε ως δικαιολογημένη την ψήφο των συμπαικτών του, μιας και οι επιλογές που υπάρχουν είναι υπερβολικά λίγες.

Πηγή: skai.gr