Nightstalker και Fundracar έρχονται για ένα εκρηκτικό live στην Τεχνόπολη

Οι Nightstalker και οι Fundracar ενώνουν τις εκρηκτικές τους δυνάμεις για μια μοναδική βραδιά στην Τεχνόπολη, την Παρασκευή 16 Ιουνίου

Οι Nightstalker και οι Fundracar, δύο από τα πιο χαρακτηριστικά συγκροτήματα της underground σκηνής, ενώνουν τις εκρηκτικές τους δυνάμεις για μια μοναδική βραδιά στην Τεχνόπολη, την Παρασκευή 16 Ιουνίου. Δύο μπάντες που τους δένει φιλία χρόνων παίρνουν μαζί τους γκαζωμένους και ασταμάτητους Bad Habits βάζοντας στοίχημα να ισοπεδώσουν το κέντρο της πόλης με μια συναυλιακή εμπειρία γεμάτη έκσταση και rock ‘n’ roll ψυχεδέλεια.

Nightstalker

Οι Nightstalker πάντα με πυξίδα τους την underground ψυχή και την ωμή δύναμη του σκληρού ήχου, μπαίνουν με φόρα στο καλοκαίρι ύστερα από ένα μεγάλο ευρωπαϊκό τουρ την άνοιξη. Πιστοί όσο λίγοι στο αυθεντικό rock ‘n’ roll attitude και στο φανατικό κοινό τους που γεμίζει ασφυκτικά κάθε χώρο που εμφανίζονται, επιστρατεύουν εντυπωσιακά riffs, εθιστικά ρεφρέν, groovy ρυθμούς και ψυχεδελικές εκρήξεις, για να φτιάξουν rock ’n’ roll ύμνους ανατινάζοντας ξανά και ξανά τα stages σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφήνοντας τους εκστασιασμένους φίλους τους σε αναμονή της επόμενης εμφάνισης.

Το poster των Nightstalker

Από τις συναυλίες των 100 και 200 ατόμων, μέχρι τις κατάμεστες αρένες και τα ευρωπαϊκά τουρ και φεστιβάλ της τελευταίας δεκαετίας, δεν πρόδωσαν ποτέ τα ιδανικά τους και δεν απογοήτευσαν ποτέ τους ακροατές τους. Πέρασαν πάνω από τριάντα χρόνια από τότε που ο Argy, ντράμερ τότε, ξεκίνησε την μπάντα και λίγο μετά βρέθηκε με τον Αντρέα. Στην πορεία και μετά από αλλαγές στη σύνθεση, έδεσαν με τον Τόλη και τον Ντίνο αποτελώντας έκτοτε μια τετράδα φωτιά! Οκτώ albums με σύνθετο ήχο και ποικίλες rock διαδρομές και αμέτρητα εκρηκτικά live, έχουν χτίσει τον μύθο και την πραγματικότητα για μία από τις καλύτερες επί σκηνής heavy rock μπάντες της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr