Κλείσιμο

Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις Σάκη Κατσούλη και Νίκου Μπάρτζη στους «Δεκατιανούς»

Οι παρουσιαστές αστειευόμενοι με τον Νίκο Μπάρτζη τον ρώτησαν πότε θα κουρευτεί και θα ξυριστεί, με τον ίδιο να απαντά όταν «θα πάω στο Ζευγολατιό»

Μετά από 6, περίπου, μήνες το «Survivor All Star» έφτασε στο τέλος. Νικητής του παιχνιδιού αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος πήρε τις περισσότερες ψήφους από τον Νίκο Μπάρτζη, κερδίζοντας το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού, τα 100.000 ευρώ. 

Ο Σάκης Κατσούλης και ο Νίκος Μπάρτζης μίλησαν στην εκπομπή «Δεκατιανοί», με τον Γιάννη Πιτταρά και τον Γιώργο Γρηγοριάδη, στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε ο νικητής του «Survivor All Star», Σάκης Κατσούλης, «εμείς ζούσαμε αλλιώς το παιχνίδι. Μας φάνηκε αιώνας μέχρι να βγούμε. Είχαν αλλάξει όλοι οι παίκτες που είχαν βγει από το παιχνίδι». 

Οι παρουσιαστές αστειευόμενοι με τον Νίκο Μπάρτζη τον ρώτησαν πότε θα κουρευτεί και θα ξυριστεί, με τον ίδιο να απαντά όταν «θα πάω στο Ζευγολατιό». 
 
Ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είχε αναδειχθεί νικητής στο «Survivor» του 2021, είναι η δεύτερη φορά που «σηκώνει» την κούπα του νικητή. Ερωτηθείς από τους παρουσιαστές αν κάποιος του έχει ζητήσει δανεικά, ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε ότι αυτό το είχε ζήσει έντονα το 2021. Ωστόσο, ο νικητής του παιχνιδιού δεν ήθελε να κάνει κάποιο περαιτέρω σχόλιο. 

Όπως ήταν λογικό οι παρουσιαστές δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν για τη σύντροφό του, Μαριαλένα, και για τη «γυναικεία γκρίνια στον Άγιο Δομίνικο αυτούς τους 6, περίπου, μήνες που έμειναν στο παιχνίδι», όπως ανέφεραν οι παρουσιαστές. «Δεν είναι γκρινιάρα η Μαριαλένα», είπε ο Σάκης Κατσούλης. Και συνέχισε: «Είναι ο άνθρωπός μου. Δεν είμαστε απλά φίλοι. Το θέμα είναι ότι και η παραγωγή θα δείξει τη γκρίνια. Δεν θα δείξει και το υπόλοιπο κομμάτι, ότι είμαστε μια χαρά. Έτσι, βγήκε γκρινιάρα η Μαριαλένα, η οποία δεν είναι… ». 

Για τη νίκη του, ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε ότι ήταν μια στιγμή ανακούφισης, αφού μετά από τόσο καιρό, πλέον, μέσα στο παιχνίδι είχε κουραστεί. «Έξι μήνες και δέκα ημέρες ήμασταν στην άλλη άκρη του κόσμου». 

Για τον Νίκο Μπάρτζη που έφτασε κοντά στην πηγή, αλλά που τελικά «δεν κατάφερε να πιει νερό», ο ίδιος δήλωσε: «Αυτό είναι θέμα του κόσμου. Ο κόσμος σε πάει εκεί. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Βγήκα τόσες φορές υποψήφιος και μου έδειξε την αγάπη του. Έφτασα στον τελικό και μακάρι να βρω τον τρόπο για να ευχαριστήσω τον κόσμο». 

Για τον «δύσκολο χαρακτήρα του», όπως είπε και ο πατέρας του στον χθεσινό τελικό του παιχνιδιού, ο Νίκος Μπάρτζης τόνισε ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας του. «Ο κόσμος με αγάπησε και με έφτασε μέχρι εδώ για τον Νίκο που έχει γνωρίσει. Στο παιχνίδι έδειξα αυτό που, πραγματικά, είμαι». 

Για το αίσθημα της πείνας και οι δύο παίκτες είπαν ότι είναι δύσκολο για κάποιον να το καταλάβει αν δεν το έχει βιώσει. «Γενικά, οι συνθήκες δεν περιγράφονται και οι κάμερες δείχνουν ελάχιστα από αυτά που εμείς ζούμε και αισθανόμαστε. Οι συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες, πρόκειται για πραγματική επιβίωση και σε ψυχολογικό επίπεδο. Είμαστε δύο παίκτες που έχουμε περάσει, περίπου, 12 μήνες στην τηλεόραση. Σίγουρα, αυτό το παιχνίδι σου μαθαίνει να ξεπερνάς τα όριά σου». 

Ο Νίκος Μπάρτζης είπε ότι πλέον θέλει να αφήσει πίσω το κεφάλαιο «Survivor». «Θέλω να ξεκουραστώ και είμαι χαρούμενος που τελείωσε το παιχνίδι», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Πηγή: skai.gr