Rod Stewart: Εμφανίστηκε στη σκηνή για ένα ντουέτο με την 94χρονη αδελφή του – Δείτε video

Ο Rod Stewart ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο με ένα ντουέτο-έκπληξη που ερμήνευσε μαζί με την 94χρονη αδελφή του, Mary  

Ο Rod Stewart ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Εδιμβούργο με ένα ντουέτο-έκπληξη που ερμήνευσε μαζί με την 94χρονη αδελφή του, Mary.

Το βράδυ της Δευτέρας (10 Ιουλίου), η αδελφή του 78χρονου ανέβηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει μαζί του το κομμάτι «Sailing» του αδελφού της. Ο Stewart σύστησε τη μεγαλύτερη αδελφή του καθώς ανέβηκε στη σκηνή, ανακοινώνοντας στο κοινό: «Αυτή είναι η αδελφή μου! 94ων ετών!».

Στη συνέχεια το δίδυμο τραγούδησε το τραγούδι αγκαλιασμένο, ενώ το κοινό τους αποθέωνε.

Σε μια συνέντευξη που ακολούθησε στη Mirror, ο τραγουδιστής περιέγραψε τι σήμαινε για εκείνον να έχει την αδελφή του στη σκηνή μαζί του. «Στα 94 της, βρίσκεται στη σκηνή του ροκ εν ρολ και το απολαμβάνει», είπε. «Με δίδαξε και συνεχίζει να με διδάσκει για τη ζωή». Ο Stewart είναι ο μικρότερος από πέντε παιδιά. Πέρυσι, ο τραγουδιστής του «All for Love» ανακοίνωσε τον θάνατο του αδελφού του Μπομπ, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 88 ετών μόλις δύο μήνες μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού τους Ντον που ήταν 94 ετών.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr