Survivor All Star: O Σώζων Παλαίστρος-Χάρος και η Ελευθερία Ελευθερίου μπαίνουν στο παιχνίδι

Χθες οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν το καλύτερο έπαθλο φαγητού μέχρι στιγμής και οι ευεργετικές του ιδιότητες εκτιμήθηκαν από όλους

Η Καρολίνα Καλύβα είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor All Star, το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου 2023. Έτσι, λοιπόν, την ώρα που η γυμνάστρια επιστρέφει, δύο παίκτες ταξιδεύουν για να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Πρόκειται για τους Ελευθερία Ελευθερίου και Σώζων Παλαίστρο – Χάρο (στην ομάδα των Μαχητών), σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό μας» και τη Φαίη Σκορδά, στον ΣΚΑΪ

Να θυμίσουμε ότι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος συμμετείχε και το 2018 στο Survivor, ενώ κάτι που έχει χαραχτεί στις μνήμες των φαν του ριάλιτι επιβίωσης ήταν η κόντρα του με την Εύη Σαλταφερίδου, η οποία βρίσκεται ήδη στο παιχνίδι στην ομάδα των Μπλε.

Χθες οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν το καλύτερο έπαθλο φαγητού μέχρι στιγμής και οι ευεργετικές του ιδιότητες εκτιμήθηκαν από όλους. Μετά το γεύμα τους κανένας δεν είχε όρεξη για τσακωμό. Ο Βασάλος διαπίστωσε ότι μέρη του σώματός του αιματώθηκαν και λειτουργούν καλύτερα, όπως το κεφάλι, οι μύες και άλλα, τα οποία δεν άνεφερε για να μην γίνει χυδαίος.

Σε εντελώς αντίθετο κλίμα η Κόκκινη καλύβα. Οι Διάσημοι, ήδη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα άρχισαν να ψάχνουν τι φταίει και να επιρρίπτουν ευθύνες στους παίκτες που ματσάρουν αντιπάλους με γνώμονα τα ατομικά τους στατιστικά.

Πηγή: skai.gr