Survivor All Star: "Μαριαλενάτα και Κωνσταντίνεθ", το νέο σίριαλ του Αγίου Δομίνικου

Η επιλογή της Μαριαλένας να ψηφίσει τη Μελίνα Μεταξά προκάλεσε και πάλι συζήτηση

Η αντιπαράθεση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο αποτελεί το κυρίαρχο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες στο Survivor All Star. Η σχέση των δύο παικτών της Κόκκινης ομάδας περνά πρόσφατα από χίλια κύματα, με τα πάνω και τα κάτω της, και τις κόντρες να εναλλάσσονται με στιγμές συμφιλίωσης και αντίστροφα.

Η επιλογή της Μαριαλένας να ψηφίσει τη Μελίνα Μεταξά προκάλεσε και πάλι συζήτηση. «Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω η ψήφος σου. Με έχει μπερδέψει πάρα πολύ το σκεπτικό της Μαριαλένας» ανέφερε ο Κωνσταντίνος, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να τα ξαναβρούν μεταξύ τους.

Ωστόσο, στο επεισόδιο της Δευτέρας (12/6), η Μαριαλένα στάθηκε και στα πρόσφατα πάρε-δώσε που έχει ο συμπαίκτης της με την αντίπαλη ομάδα. Ιδιαίτερα, σχολίασε τη συναναστροφή του με τον Νίκο Μπάρτζη, διερωτώμενη για τα κίνητρά του.

Κάπως έτσι, η Μαριαλένα παρομοίασε όσα συμβαίνουν μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα με μεξικάνικο σίριαλ. Την ιδέα ενστερνίστηκε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τους δύο να διαφωνούν για το όνομα της σειράς και τίνος το όνομα θα μπει πρώτο. Αστειευόμενος ο παίκτης των Κόκκινων αποκάλεσε τη συμπαίκτριά του "καλή ηθοποιό", αφού έχει προσποιηθεί τη φίλη του.

Πηγή: skai.gr