My Style Rocks: Άφθονο γέλιο και επαναφορά στις «εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Και πώς να μην έλειπε το γέλιο με το concept που σκαρφίστηκε η Emilia Vodos

Το τελευταίο επεισόδιο του My Style Rocks πριν το μεγάλο gala, τα είχε όλα: γέλιο, εντάσεις, όμορφες εμφανίσεις και ματιές στο... μέλλον. Και πώς να μην έλειπε το γέλιο με το concept που σκαρφίστηκε η Emilia Vodos. Διεκδικώντας μια θέση στην τηλεόραση για την επόμενη σεζόν, η παίκτρια εμφανίστηκε στο πλατό ως... κριτής του επόμενου My Style Rocks.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός τής παραχώρησε τη θέση του και εκείνη κάθισε δίπλα στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Από εκεί μπόρεσε επιτέλους να βγάλει το "άχτι" της απέναντι στον κριτή, ρωτώντας τον επιδεικτικά "πού πας έτσι" και ζητώντας τον να μην της "αντιμιλά" γιατί είναι "πολύ μικρός" απέναντί της, με όλες και όλους στο πλατό να ξεσπούν σε γέλια.

Το γέλιο αργότερα, βέβαια, μετετράπη σε ένταση. Αφορμή αποτέλεσε η εμφάνιση της Χριστιάννας Κατσιέρη και ειδικότερα, η κριτική της Μέλντα Σαΐνη. Αφού ζήτησε τον λόγο από την Αναστασία Σαμαρά για τη βαθμολογία της, δέχθηκε ξανά "ομαδικά πυρά" από τις υπόλοιπες παίκτριες.

Από την άλλη, είδαμε μερικές παίκτριες να επιστρέφουν στις "εργοστασιακές ρυθμίσεις" τους. Ο λόγος για τη Χριστιάννα Κατσιέρη και τη Σελένη Φωτιάδη που εμφανίστηκαν με σύνολα που παρέπεμπαν στο παρελθόν τους στον διαγωνισμό. Η πρώτη κρίθηκε ως "εκτός εποχής", ενώ στην περίπτωση της δεύτερης, τα βλέμματα έπεσαν πάνω στο ιδιαίτερο σκουλαρίκι της που προκάλεσε τον τρόμο παικτριών και κριτικής επιτροπής.

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου εντυπωσίασε τόσο τις συμπαίκτριες όσο και τους κριτές και συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία. Κάπως έτσι, αναδείχθηκε σε νικήτρια της ημέρας, εκασφαλίζοντας έναν ακόμα πόντο ενόψει του gala που ακολουθεί. Ένα gala που θα έχει έντονο άρωμα αρχαίας Ελλάδας...

Πηγή: skai.gr