Survivor All Star - Ξέφυγε η κατάσταση με Τάκη και Μπάρτζη: Δυνατά τάκλιν και βαριοί χαρακτηρισμοί

Oι δύο παίκτες αποβλήθηκαν από τη συνέχεια του παιχνιδιού

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Νίκο Μπάρτζη στο επεισόδιο της Δευτέρας (23/5) του Survivor All Star. Με αφορμή ένα συμβάν στη διάρκεια του πρώτου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, οι δύο παίκτες αντάλλαξαν βαριούς χαρακτηρισμούς, σε μια κόντρα που αναμένεται να απασχολήσει καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, όλα ξεκίνησαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Αρχικά, ο Νίκος έδωσε το χέρι του στον Τάκη, ο οποίος δεν το δέχτηκε ενώ η μεταξύ τους αναμέτρηση ήταν εξελίχθηκε σε μια εξ ολοκλήρου μάχη σώμα με σώμα. Σπρωξίματα, αγκωνιές και τραβήγματα δεν άργησαν να εμφανιστούν, ενώ η ένταση έφτασε στο αποκορύφωμά της με ένα "τάκλιν" που έκανε στον αντίπαλό του ο Νίκος.

Αμέσως, ο Τάκης έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο. «Τι τέρας είσαι ρε!» άρχισε να φωνάζει ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας, με τους δύο τους να συνομιλούν σε έντονο τόνο ανταλλάσσοντας και μερικά "γαλλικά". «Μην μου απλώσεις ξανά χέρι. Ξέρεις πως με έχει πάει, κοίτα εδώ» είπε από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης.

Άμεσα, οι δύο παίκτες αποβλήθηκαν από τη συνέχεια του παιχνιδιού, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός. Ωστόσο, επέστρεψαν την επόμενη μέρα στην παραλία, όπου το μεταξύ τους περιστατικό αποτέλεσε το κυρίαρχο θέμα συζήτησης.

Φυσικά, το όλο ζήτημα μεταφέρθηκε στο Συμβούλιο όπου ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους δύο εκρηκτικούς παίκτες να τοποθετηθούν επ' αυτού. Ο Νίκος Μπάρτζης εξαπέλυσε δριμύτατες κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι ο Τάκης τον έβρισε χυδαία. Ο παίκτης των Κόκκινων αρνήθηκε τα πάντα, αποκαλώντας τον αντίπαλό του, ούτε λίγο ούτε πολύ, "καρικατούρα".

Πηγή: skai.gr