Κλείσιμο

My Style Rocks: Άρωμα από... Madame και κόντρες για «εξωτερική βοήθεια»

Ούτε στο σημερινό επεισόδιο δεν έλειψαν οι εντάσεις με την Μέλντα Σαΐνη να είναι η παίκτρια που βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο των υπόλοιπων συμπαικτριών της

Συνεχίζονται οι εντάσεις μεταξύ των fashionistas του My Style Rocks, με τις μέρες να περνούν και την αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό να έχει ξεκινήσει. Στο επεισόδιο της Τρίτης (23/5) η Μέλντα Σαΐνη βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο των υπόλοιπων συμπαικτριών της, οι οποίες την κατηγορούν ότι λαμβάνει βοήθεια για τις εμφανίσεις που φέρνει στο πλατό.

Μπορεί στην αρχή να ήταν η Χριστιάννα Κατσιέρη και η Νικόλ Δεσποτοπούλου αυτές που εκτόξευσαν τα πυρά, ωστόσο ο έντονος διάλογος ήρθε με την Ειρήνη Καζάκη, με την οποία είχε υπάρξει επεισόδιο και την προηγούμενη εβδομάδα. Η Ειρήνη προσπάθησε να εξηγήσει τι είχε πει τότε, όμως κατέληξε να τα κάνει χειρότερα λέγοντας ότι «η συγκεκριμένη κυρία δεν θα έχανε τον χρόνο της» με τη Μέλντα, υπεκφεύγοντας συνεχώς στις ερωτήσεις του Δημήτρη Σκουλού.

Η Ειρήνη, βέβαια, έχει ανοίξει μέτωπο και κατά της Αναστασίας Σαμαρά. Εμμένοντας στη θέση της ότι είναι τα ακριβά κομμάτια από σχεδιαστές είναι εκείνα που ανεβάζουν το look της, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Αναστασίας, η οποία εμφανίστηκε κουρασμένη από αυτή την κατάσταση.

Σε έντονες καταγγελίες προέβη και η Σελένη Φωτιάδη. Οι κριτές την είδαν ταλαιπωρημένη και αναρρωτήθηκαν σε τι οφειλόταν αυτό, με τη διαγωνιζόμενη να περιγράφει μια όχι και τόσο όμορφη κατάσταση που βιώνει. Αποκάλυψε πως παίκτριες που έχουν αποχωρήσει της στέλνουν άσχημα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατηγοτώντας την ότι έχει αλλάξει τη στάση της μέσα στο παιχνίδι.

Στα highlights της ημέρας η εμφάνιση της Χριστιάννας Κατσιέρη η οποία εμφανίστηκε στο πλατό με ένα άκρως εντυπωσιακό μπούστο. Όπως αποκάλυψε, βέβαια, η ίδια αυτό ανήκε στην τραγουδίστρια Marilena των Kings, φέρνοντας άνεμο "Madame" στο My Style Rocks.

Νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Emilia Vodos, η οποία κατάφερε να κερδίσει τόσο τις συμπαίκτριες όσο και τους κριτές. Μένει, φυσικά, να φανεί αν η ίδια θα ανταποδώσει τη βαθμολογία με ένα εισιτήριο στη σουίτα του γηπέδου της Παρί Σεν Ζερμέν...

Πηγή: skai.gr