Μετρό

Στάση εργασίας στο μετρό: Ποια ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί απόψε

Οι Γραμμές 2 και 3 του Μετρό δεν θα λειτουργήσουν από τις 21.00 το βράδυ έως τη λήξη της κυκλοφορίας λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ)

Κλείσιμο

Survivor All Star: Η ιστορία του Λιανού που έκανε τους Μαχητές να "σπάσουν" - Δείτε βίντεο

Εκεί που όλοι έψαχναν τα λόγια και τη δύναμη για να περιγράψουν την κατάστασή τους, ο Γιώργος Λιανός πήρε τον λόγο και τους αφηγήθηκε μια αληθινή ιστορία.

Οι Μαχητές του Survivor All Star περνάνε μια πραγματικά δύσκολη φάση στο παιχνίδι. Δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν σε κανέναν από τους τελευταίους 4 αγώνες με αποτέλεσμα να υποσιτίζονται σε σχέση με τους αντιπάλους τους. Στο τελευταίο αγώνισμα επικοινωνίας ηττήθηκαν ξανά. Εκεί που όλοι έψαχναν τα λόγια και τη δύναμη για να περιγράψουν την κατάστασή τους, ο Γιώργος Λιανός πήρε τον λόγο και τους αφηγήθηκε μια αληθινή ιστορία, για μια 78χρονη γυναίκα. Η γυναίκα αυτή δεν αισθάνεται καλά τον τελευταίο καιρό και ο λόγος είναι ότι συμπάσχει με τους πεινασμένους Μπλε. 

Οι περισσότεροι Μαχητές ξέσπασαν σε κλάματα σκεπτόμενοι ότι η γυναίκα αυτή αντιπροσωπεύει τους συγγενείς τους. 

Όταν ο Γ. Λιανός έδωσε τον λόγο στους νικητές και συγκεκριμένα στον Μάριο, εκείνος σχολίασε πως ασφαλώς δεν του αρέσει να βλέπει τους Μαχητές σε αυτή την κατάσταση, όμως αυτοί είναι οι κανόνες. 


 

Πηγή: skai.gr