Survivor All Star: Η ένταση του Τάκη τον έβγαλε υποψήφιο προς αποχώρηση

Η υποψηφιότητα του Τάκη ήταν αναμενόμενη σε σημαντικό βαθμό. Ο παίκτης των Μαχητών συνέχισε τις κόντρες τόσο εντός ομάδας (με τον Ηλία Γκότση κυρίως) όσο και εκτός ομάδας (με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη)

Η ένταση δεν λειτούργησε καλά για τον Τάκη Καραγκούνια. Οι συνεχείς φωνές, οι τσακωμοί και οι εντάσεις οδήγησαν την πλειονότητα της ομάδα των Μαχητών να τον ψηφίσει και να τον αναδείξει στον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Νωρίτερα, η ομάδα των Διασήμων είχε απάντηση στην προηγούμενη νίκη των Μαχητών και έκανε το 1-1 στους αγώνες ασυλίας. Τον καθοριστικό πόντο έφερε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος εξιλεώθηκε με αυτόν τον τρόπο για την ήττα του στο τελευταίο flag race.

Η υποψηφιότητα του Τάκη ήταν αναμενόμενη σε σημαντικό βαθμό. Ο παίκτης των Μαχητών συνέχισε τις κόντρες τόσο εντός ομάδας (με τον Ηλία Γκότση κυρίως) όσο και εκτός ομάδας (με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νίκο Μπάρτζη). Στην πρώτη περίπτωση, ο Τάκης κατηγόρησε τον συμπαίκτη του ότι επιλέγει βολικά για εκείνον ματσαρίσματα στους αγώνες, ενώ δεν βοηθάει ούτε και στην καλύβα.

Τα ματσαρίσματα αποτέλεσαν σημαντικό ζήτημα και στο εσωτερικό της Μπλε ομάδας. Η ήττα έφερε τριγμούς ως προς την άστοχη επιλογή των αντιπάλων, με όλους τους παίκτες να τοποθετούνται. Ο Γιωρίκας ανέφερε ότι δεν ακούγεται όσο θα ήθελε στην ομάδα του, με τη Μαριαλένα να διαφωνεί και αυτή με την προτεινόμενη στρατηγική.

SURVIVOR ALL STAR: δεν είναι παιχνίδι, είναι επιβίωση!
Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00, στον ΣΚΑΪ.

#SurvivorGR

Facebook: https://www.facebook.com/SurvivorGreece
Instagram: https://www.instagram.com/survivorgreece
Twitter: https://twitter.com/SurvivorGreece

Πηγή: skai.gr